⚽ SL 25/26 H:15 | Galatasaray 3-2 Samsunspor | MS | 5 Aralık | beIN Sports 1

Trio'ya da güvenmiyorum bu arada... Onların programına sıra gelene kadar kim bilir kaç yerden telefon geliyor onlara da...

1000189459.webp

Şu sayfayı yoruma kapatıp , malum takımın fanboylarını temizleseniz hiç fena olmaz..

penaltı demek farklı haksızlık oldu demek farklı

penaltı dersin senin yorumun olur

ama haksızlıgı katacaksan adamların kırmızısı verilmedi

objektif gsliyim ayagı yapıp utanmasan mahmut uslu ismıyle uye olacaksın

hadi kardeşim antuya

Kol yüzde yüz doğal konumda birader... En ufak bir hafif kötü niyetle bile açma yok... Aksine saklamaya çalışıyor ve mesafe gayet kısa... Bunlar penaltı değil artık... Öğrenin artık, 3 sene falan oldu kural böyle olalı...

Barış'ı sağ beke çekip Yunus'u almak varken neden son iki maçta olmayacağı anlaşılan Arda'yı alırsın ki? Bu çocuk olmamış ve olmayacak da. Çabukluk yok. Topla oyunu yok. İkili mücadele yok. Kendine güven hiç yok.

2 maçtır bir şeye değinmek istiyorum önde olduğumuz bir maçta rakipler kanat bölgesinden nasıl elini kolunu sallayarak geliyor bunu biri açıklasın.

Ben bunu kabul etmiyorum rakibe resmen duran top gibi ya da boşluklar bırakarak ciddi pozisyon imkanı veriyoruz.
İşte en büyük sorun bu.Bence ilk 11’de ciddi eksikler var.Altetnatfi olarakda eksiklerimiz var.

Ama şu olayın eksikle falan alakası yok.Tamemen sahadaki oyuncularından ve teknik adam kaynaklı büyük sorun.
Fb maçındada o kadar boş orta yaptırmakda bu sorunlardan.
Bu geride doğru beklemeyi sürekli yapamaybilirsin.Baskı yapıyorsun hücum oynuyorsun ara ara geçiler boş alan bırakmak falan olabilir.Ama bizimki nornal değil.
Aklım almıyor helekş son dakikalarda bu kadar boş alan verip rahat tahat ortalar pas yaptırmak rezillik.
Antremanda falan hiçmi çalışılmaz.Saha içinde hiçmi uyarı yapılmaz.
İşte okan buruk bü yüzden ağır eleştiriliyor.

hem hakem hem de VAR çok iyiydi

penaltı falan değil o pozisyon

bir kere zaten sanırım vücudundan geliyor, korner bayrağı açısı çıkarsa anlaşılır

ayrıca öyle olmasa dahi kaleye doğru koşan bir savunma oyuncusunun arkasına atılan top arkadaki koluna geliyor, ona gelmese Torreira'ya gelecek

kolu topa gitmiyor ve doğal konumda. bence penaltı verilmemesi doğru ama el olduğu için yoruma açık tabii. Kazımcan acemiliğiyle iki tane yedirdi büsbütün yakacaktı

Bence kazımcanın son dakika pozisyonu penaltıydı ama vermediler

İsteyerek yapmadı ama kolunu arkada kapatması lazımdı

Geçen maçın diyeti gibi oldu

Yalnız kazımcan'a yapılanda penaltıydı kimse onu konuşmuyor ağa

Geri
Üst Alt