⚽ SL 25/26 H:15 | Galatasaray 3-2 Samsunspor | MS | 5 Aralık | beIN Sports 1

Buyrun... Bunda daha el topa doğru öne geliyor gibi bile görünüyor. Bizimki bundan masum... Ha bu da kasıtlı değil, o da doğal konum ve doğal hareket... Penaltı değil bunlar artık...

(Bu arada geçen sezon bize verilen bir penaltı vardı böyle soldan geriye kesilen top, hemen önünde ceza sahası köşesinde yakın mesafede koşan adamın doğal hareket eden (sallanan) koluna çarpmıştı, o da penaltı değildi, haksız almıştık, onu da yazmıştım buraya)

Penalti yok, el dogal konumda. Elini g.tüne sokacak hali yok adamin.
Ndiye'nin Sanchez'e yaptigi hareket kirmizi kart ve en az 3 mac cezadir.
Kazimcan'in ayagina müdahale var ama o da ciliz, o da penalti olmaz.

Şimdi bu var hakemiyle Mehmet Türkmen'e haftalarca maç vermez utanmazlar

Hastanede nöbetçiyim bayağı da yoğun geçiyor zorlu vakalar

O S’nin ikinci golünde bir bağırmışım “ yrrgını yiyeyim koçum benim diye” teknisyenler koştular odaya hocam bir şey mi oldu diye

Yok dedim mafi müşkila , telefonda ortopedistle tartışıyorum sıkıntı yok

Bence kazımcanın son dakika pozisyonu penaltıydı ama vermediler

İsteyerek yapmadı ama kolunu arkada kapatması lazımdı

Geçen maçın diyeti gibi oldu

Yalnız kazımcan'a yapılanda penaltıydı kimse onu konuşmuyor ağa

Artık kolların kısa mesafeden gelen toplarda TAM KAPALI OLMASI GEREKMİYOR. Doğal konumda olması yetiyor. Doğal konumdaysa hafif açık olmasında sorun yok... Ha top 30 metreden geliyor olursa o başka...

Ya ne birbirimizle atışıp duruyoruz burda anlamadım gitti. Penaltı ise Kazım ın ayağına basma daha fazla penaltı. + - birbirini götürdü diyelim. Davinsonum bileğine basmaya birşey yoksa Kazımcanın eline çarpan top da vücuttan sekti der geçerim. Geçen hafta 40dk boyunca bizi doğrarken ses etmeyenler ağızlarını kapalı tutmaya devam etsinler...

Bu takıma stoper alınması gerek dedik, almadı kaç maçtır Arda yakıyor bizi.

Hastanede nöbetçiyim bayağı da yoğun geçiyor zorlu vakalar

O S’nin ikinci golünde bir bağırmışım “ yrrgını yiyeyim koçum benim diye” teknisyenler koştular odaya hocam bir şey mi oldu diye

Yok dedim telefondaortopedistle tartışıyorum sıkıntı yok
Aman diyim Melihim sevinçlerine dikkat et, şansa kurtarmışsın 👀😍

Kol yüzde yüz doğal konumda birader... En ufak bir hafif kötü niyetle bile açma yok... Aksine saklamaya çalışıyor ve mesafe gayet kısa... Bunlar penaltı değil artık... Öğrenin artık, 3 sene falan oldu kural böyle olalı...
El vücuttan açık, eline çarpmasa ceza alanına gidecek top. BİRADER

Pozisyon penaltı falan değil.

Yine doğru uygulanan bir karar, sonucu Gs lehine olduğu için algı ile dünyanın en büyük sorunuymuş gibi davranılıyor.

Evet madem böyle, bundan sonra full yabancı hakem olsun.

Kabul?
1 açıdan veren yayıncı kuruluşa sormak lazım yan hakemin olduğu bölgeden neden 1 tane açıyı getiremediler muhtemelen vücuttan sekiyor ya da el doğal konumda olduğundan algı için ters açıdan verdiler.

Geri
Üst Alt