⚽ SL 25/26 H:15 | Galatasaray 3-2 Samsunspor | MS | 5 Aralık | beIN Sports 1

Buryun bir tane daha... Kol açık ama penaltı değil...

fblilerin geçen hafta ve her maçta dediği gibi OYNA DEVAM. Hak edene hakkıyla davranacaksın. Gözlerine soka soka 3 puanı aldık. İstedikleri kadar hakem desinler, penaltı desinler. Bir daha yüksek sesle OYNAAAA DEVAAAAMM

Çok mevkide oynayan oyuncu saçmalığı eseri durumlar izliyoruz. Çok mevkide oynayan adam 3. Alternatif olur. Singo ve sallai olmayınca 4 adam eksiliyor bu mantıkla okan hoca, dağlıyor takım.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bu yıl ele gelipte bize penaltı verilmeyen pozisyon var mı? hatırlayan?

Ayrıca bu şerefsiz o kadar iyi Türkçe mi biliyor? Soyunma odasında programı izlemişmiş, penaltıdan bahsetmediniz diyor... Bariz birilerinden böyle de diye talimat almış...
İşte bizde adam gibi yönetici olsa çıkar şu maçtan sonra kimse ağlamasın bir kırmızı kart birde penalttımız verilmedi.
Son dakika pozisyonuda penaltı değil.
Beinspor ve diğer spor kanllarındaki yorumcularda artık haddini bilip amigoluk yapmasınlar.Bunları itin gtüne sokacaksın.
Şu açıklamayı yapacak adam lazım.

Trio'nun da en büyük testi geliyor bakalım... Şuna çıkıp cesurca penaltı değil diyebilirlerse yeniden kendilerine bir ufak güvenilirlik kredisi açıcam...

kusura bakmayın da bizim topçular bazen öyle bir oynuyor ki bu takımın IQ ortalaması 50 den yukarı olamaz dersin. Orada 1 dakika kalmış hala bir topu uzaklaştırmaktan acizler oralarına buralarına çarptırıyorlar. Uğurcan'ın yediği gol de skandal ötesi ben artık bu gevşeklikten sıkıldım takımdaki.

2-1'ken 3-1 yapabilecek çok atak fırsatı yakaladık, yani net pozisyona dönen çok azdı ama minimum 6-7 tane ya ileride kazandığımız ya da boşlukları değerlendirip tehlikeli alanlara etkili girdiğimiz pozisyon vardı... Hepsini kolay heba ettik...

kusura bakmayın da bizim topçular bazen öyle bir oynuyor ki bu takımın IQ ortalaması 50 den yukarı olamaz dersin. Orada 1 dakika kalmış hala bir topu uzaklaştırmaktan acizler oralarına buralarına çarptırıyorlar. Uğurcan'ın yediği gol de skandal ötesi ben artık bu gevşeklikten sıkıldım takımdaki.
Lemina olmayınca takım öyle böyle salmıyor. Bu takıma melo gibi biri lazım. Lemina sağlıklı kalabilse sıkıntı yok ama kalamıyor işte

Geri
Üst Alt