⚽ SL 25/26 H:15 | Galatasaray 3-2 Samsunspor | MS | 5 Aralık | beIN Sports 1

2. yarı inanılmaz kötü bir futbol oynamışız. Özeti izledim de, Samsun neredeyse tek kale oynamış. Bu futbol bizi şampiyon yapmaz.

kusura bakmayın da bizim topçular bazen öyle bir oynuyor ki bu takımın IQ ortalaması 50 den yukarı olamaz dersin. Orada 1 dakika kalmış hala bir topu uzaklaştırmaktan acizler oralarına buralarına çarptırıyorlar. Uğurcan'ın yediği gol de skandal ötesi ben artık bu gevşeklikten sıkıldım takımdaki.

beyne oksijen gitmiyor hacı 60'tan sonra görmüyor musun 40 dakika gözle savunma yaptı bizimkiler neden çünkü ayaklar gitmiyor

tabi bunun neden olduğunu biliyoruz da söylemeyelim şimdi lüzumsuzun biri gelir başka yabancı hocalardan bahseden bir alıntı yapar falan salla

Bu açıdan bakınca baya temiz hiçbir şey yokmuş isterlerse 0.05x oynatsınlar bariz temiz.

Okan hoca hakem konuşmayı bırakıp geniş kadrosunu konuşsun

Bu takım niye böyle düşüyor 2.yarılar anlatsın

Sözde objektif Galatasaray'lı renktaşlarıma gelsin. Şuan Bein sport'da Bahattan Duran pozisyonun penaltı olmadığını, elin doğal konumda olduğunu söyledi. Hatta(!) eğer top Kazımcan'ın sol eline gelmiş olsaydı, o zaman penaltı olurdu çünkü o el doğal konumda değil. Top bidefa karın bölgesine geliyor.

Pozisyon penaltı değil.

ikinci yarıyı sadece lemina değişikliği üstünden okursak yanlış olur
orta sahayı teslim aldı herifler
ilkay ve sara top rakipte kalmaya başlayınca çöktüler. zaten ilkay'ın pili 30 dakikalık.
torreira da defansif orta saha rolüne bürünemiyor pek.
o yüzden bize defansif orta saha lazım. şu an tek adam lemina. o da bir var bir yok moduna girmeye başladı.

1764965239585.webp

Koskoca Galatasaray'in yedek kulübesinde yedek kaleci Günay, sakatliktan yeni cikmis Yunus ve resmi olarak bitik olsa da isminden dolayi var olan Icardi haric oyuna girebilecek herhangi bir oyuncu yok. Bu yedek kulübesiyle herhangi bir maci tamamlamak neredeyse imkansiz.

gecen sene bi ads fener macinda adsli oyuncuya benzer pozisyonda kirmizi kart vermislerdi ve mac donmustu. o pozisyonu hatirlayan var mi

Ekli dosyayı görüntüle 308881

Koskoca Galatasaray'in yedek kulübesinde yedek kaleci Günay, sakatliktan yeni cikmis Yunus ve resmi olarak bitik olsa da isminden dolayi var olan Icardi haric oyuna girebilecek herhangi bir oyuncu yok. Bu yedek kulübesiyle herhangi bir maci tamamlamak neredeyse imkansiz.
Bu oyuncuların yeterli olduğuna kanaat getiren hoca ve yönetim

Geri
Üst Alt