⚽ SL 25/26 H:15 | Galatasaray 3-2 Samsunspor | MS | 5 Aralık | beIN Sports 1

Her Gs maçı öncesi Emre Kılınç'a imada bulunanlar ne yapıyordur acaba şimdi? Antrenman basıp çocuğa zorbalık bile ettiniz. Sırf Fener'iniz için. En ufak şerefiniz dahi yok. Beter olun şimdi.
bizim eski topçularımız bize karşı gol/asist show yapıyor

bunların ki ise boş kaleye golü atmıyor veya eski takımına beleş penaltı hediye ediyor. ama kalbi ile beyni çelişen bizimkiler oluyor nedense!!

bizim eski topçularımız bize karşı gol/asist show yapıyor

bunların ki ise boş kaleye golü atmıyor veya eski takımına beleş penaltı hediye ediyor. ama kalbi ile beyni çelişen bizimkiler oluyor nedense!!
Her topçu hangi maç olursa olsun gol asist yapmak ister bence. Algıda seçicilik yapılıyor çoğu zaman. Fb'ye de gol atan eski topçusu vardır illaki. Boş muhabbet bence bu.

Her Gs maçı öncesi Emre Kılınç'a imada bulunanlar ne yapıyordur acaba şimdi? Antrenman basıp çocuğa zorbalık bile ettiniz. Sırf Fener'iniz için. En ufak şerefiniz dahi yok. Beter olun şimdi.
Ne mi yapıyorlar? Bi sonraki samsun gs macina kadar bekliyorlar ayni imayi yapmak icin. Utanmazlar!

Adamlar 45 65 arası istediği gibi top çevirdiler. Yetmedi 87'de 2 - 2 geldi, o da yetmedi 92'de 3 - 2 yapıp 95'de yiyordun. Gerçekten rezalet oynuyoruz.

Son golde BAY topu sağdan değilde soldan getirse gol ihtimali çok düşük olurdu. Maç içinde zaman zaman kanatları düz ayak yapmak lazım.

Her topçu hangi maç olursa olsun gol asist yapmak ister bence. Algıda seçicilik yapılıyor çoğu zaman. Fb'ye de gol atan eski topçusu vardır illaki. Boş muhabbet bence bu.

Serkan Kırıntılı başta bazı kaleciler hariç ben de böyle düşünüyorum ama bazı kaleciler cidden bilerek yapıyordu bence... 3 Temmuz öncesinden beri söylüyorum bu arada bunu... Zaten Kırıntılı örneğimden anlaşılmıştır...

Serkan Kırıntılı başta bazı kaleciler hariç ben de böyle düşünüyorum ama bazı kaleciler cidden bilerek yapıyordu bence... 3 Temmuz öncesinden beri söylüyorum bu arada bunu... Zaten Kırıntılı örneğimden anlaşılmıştır...
istisnai durumlar/oyuncular vardır illa ki tabi...

Samsun takimi bence fenerden hem kadro olarak hem oyun olarak cok daha iyi takım yani fenerin rakipleri her maç kirmizi yemese Samsun fenerin üstüne cikar cok net

Aha bakın bu tipler böyle toplara girmeye başladıysa bir yerlerde aleyhimizde bir şeyler kurgulanıyordur. Ben zaten bu TFF başkanının şak diye ortaya bombayı bırakmasından sonra gelişen soruşturma falan süreçlerinden kıllanıyorum. Öyle gerçekten adalet ve temizlik peşinde olunduğunu falan sanmıyorum.

Aha bakın bu tipler böyle toplara girmeye başladıysa bir yerlerde aleyhimizde bir şeyler kurgulanıyordur. Ben zaten bu TFF başkanının şak diye ortaya bombayı bırakmasından sonra gelişen soruşturma falan süreçlerinden kıllanıyorum. Öyle gerçekten adalet ve temizlik peşinde olunduğunu falan sanmıyorum.

Düşündüğümüzden çok düşmanımız vsr bu sene. Kenetlenmezsek harcarlar bizi ki başladılar operasyonlara.

Bakin 1 tane gercek gs li yöneticimiz olsaydi bugun çıkıp derdi 2 hafta once Kocaeli maçında buz gibi golumuzu ofsayt diye iptal ederken susanlar hic konusmasin

Bu herif dahil olduysa şampiyonluğumuzu istemeyen inanılmaz bir toplulukla karşı karşıyayız. Ligin 2. Yarısı bakalım neler olacak

Geri
Üst Alt