- 26 Kasım 2012
- 185.495
- 257.963
- 5.998
Welcome brother muçi and brother Trabzonspor diye bir pankart gördüm
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Beğendim bende colman gibi heriftim jabol gibi bir orta saha bile elimizi rahatlatır çok bişey değil
bu mallar birbirini yer aradan biz sıyrılırız gibi görünüyorFb lobisi ve ts lobisi aynı anda bize saldırırsa çok yıpratıcı olur. Ülke futbolundaki en büyük 2 lobi
Fussbalları nası bari onu söyleo maça daha 2 yıl falan var hacım bilemeyiz
Ts ve fb birbirine biz bunu zaten yeriz diye bakıp ilk hedefleri yine biz oluruz bence. Favoriyi yemek isteyeceklerbu mallar birbirini yer aradan biz sıyrılırız gibi görünüyor
Super kupa maçlarimizi unutalım forvette icardi olacak golu zor atarız.Zencileri afrika kupasına gidiyodur inş süper kupada ilk rakip ts
Galatasaray tek onlar hepisiFb lobisi ve ts lobisi aynı anda bize saldırırsa çok yıpratıcı olur. Ülke futbolundaki en büyük 2 lobi
Göztepe de 2-0 'a kadar birşey oynamadı açıkçasıTrabzon bugün çok şanslıydı. Müthiş galibiyet aldılar. Onuachu ve Onana çok iyi liderlik yapıyor takıma. Hücuma direkt katkı verebilecek 2 adam alırlarsa sonuna kadar yarışts olabilirler.
Fussbalları nası bari onu söyle