Mert Kamacı
Büyük Kaptan
- 16 Haziran 2009
- 28.360
- 12.685
- 2.868
Eee ne var buradaYuh bu ne lan?
Adamın ayağı kırılmamış ki oyna devam
Gerçi Allah muhafaza kırılsa bile anca sarı verirdi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eee ne var buradaYuh bu ne lan?
Yuh bu ne lan?
Sanamı hain demişim bir daha oku..Objektif kralını yaparım diyorsun şu yazdığın yazıda 1 tane objektif şey bulamadım, ondan yanı sıra sen hangi cesaretle hain diyorsun bana? Hakem birşeyi kaçırmaz bunlarda diyorsun hakem penaltıyı ilk anda çalmadı bile VAR çağırdı kararını ona göre aldı. Herkes biliyor hakemler tarafından kollandıklarını ama artık doğru çalınan kararlara da doğru değil demiyelim (objektifin kralını yaparken)
Yuh bu ne lan?
Premier Ligde bu mesala penaltı mı değil mi?Sanamı hain demişim bir daha oku..
Sana göre doğru bana göre değil..
Benim için premier ligi veya bizim lig farketmez.Hiçbir yerde penaltı değil.Premier Ligde bu mesala penaltı mı değil mi?
Benim için premier ligi veya bizim lig farketmez.Hiçbir yerde penaltı değil.
Bu premier lig kıyaslamasıda bana göre mantıksız.Premier ligindede ne penaltılar çalınıyor.
İlk yarıda da bu salağa foul yaptılar orta sahada ama hemen yerden kalkmıştı itiraz bile etmemişti. Allah'ın malı.Hakem vermedi karti ama o yere dusen salak da hic itiraz etmedi, kuzu gibi hizla oyunu baslattilar))
Yahu ne kuralı ne delili kafayımı yedin sen.Vurulmuş gibi atıyor kendini.müdahele yeterli değil penaltı için.Ayağını çekşyor zaten.Şunun kuralla göre penaltı olmadığının delilini getirip gösterebilir misin? Bence şu an hislerini kullanarak düşünüyorsun dediğim gibi bize şu pozisyonun aynısında penaltı çalınmasaydı bu sefer penaltımız çalınmadı derdik. Penaltıyı alsaydık burada gelip hakemler bizi kolladı demezdin galiba yani
Çağdaş Burak Volkan Emre gibi isimler Yılmaz Vural dan bile kötü hocalarEn çok neye üzülüyorum biliyor musunuz ağalar Çağdaş gibi bir adamın hala futbolun içinde olması. Tescillilerin trolü gibi herif topcuyken de bi gram haz etmezdim. Basaksehirle ne biçim kadrolarla içerdi dışarıda puan almamış biri tescillilerden. Ulan yoldan birini cevirsen bundan daha iyi oynatır takımı rezil herif
Onu hatırlayamadım da hiç şaşırmadım. Yapar. Ama bize karşı oynayınca deli gibi itiraz ederler.İlk yarıda da bu salağa foul yaptılar orta sahada ama hemen yerden kalkmıştı itiraz bile etmemişti. Allah'ın malı.
Onlar hoca moca degil. Yilmaz Vural'a saygisizlik olur.Çağdaş Burak Volkan Emre gibi isimler Yılmaz Vural dan bile kötü hocalar
ortasahadaki çekik gözlü de fb altyapı çıkmasıymışGeçen bunların Rize maçını izledim ozaman söylediler zaten stoperde oynayan 2 elemanda onlibero
Bunlarda 2 tane düzgün topçu var jevtovic ve muleka geri kalanlar çöp
Yani 6 7 atılmalı boyle takımlara
Yuh bu ne lan?