SL 25/26 H:16 | Fenerbahçe 4-0 Konyaspor | MS | 15 Aralık | beIN Sports 1

Objektif kralını yaparım diyorsun şu yazdığın yazıda 1 tane objektif şey bulamadım, ondan yanı sıra sen hangi cesaretle hain diyorsun bana? Hakem birşeyi kaçırmaz bunlarda diyorsun hakem penaltıyı ilk anda çalmadı bile VAR çağırdı kararını ona göre aldı. Herkes biliyor hakemler tarafından kollandıklarını ama artık doğru çalınan kararlara da doğru değil demiyelim (objektifin kralını yaparken)
Sanamı hain demişim bir daha oku..
Sana göre doğru bana göre değil..

medyadaki ts ve bjk yalamaların gözüne sokacaksın bunları.
baksınlar bakalım iki seneden beri nasıl reizl penaltı almışlar rakipleri nasıl rezik kırmızılar görmüş.Avrupada ne kadar kart görmüş.Ligde ne kadar kart görmüş.
Öyle rezillikler varki hala burada bile genelleme falan yapılıyor..

Ama bunları tek tek dile getirmezsen işte böyle göstere göstere yaparlar.
Ulaş özdemir gibi kaya çilingiroğlu gibi yalamaları itin bir tarafına sokmazsan böyle gevşek gevşek hiç utanmadan hiç korkmadan Galatasaray düşmanlığı yaparlar.

Benim için premier ligi veya bizim lig farketmez.Hiçbir yerde penaltı değil.
Bu premier lig kıyaslamasıda bana göre mantıksız.Premier ligindede ne penaltılar çalınıyor.

Şunun kuralla göre penaltı olmadığının delilini getirip gösterebilir misin? Bence şu an hislerini kullanarak düşünüyorsun dediğim gibi bize şu pozisyonun aynısında penaltı çalınmasaydı bu sefer penaltımız çalınmadı derdik. Penaltıyı alsaydık burada gelip hakemler bizi kolladı demezdin galiba yani

Şunun kuralla göre penaltı olmadığının delilini getirip gösterebilir misin? Bence şu an hislerini kullanarak düşünüyorsun dediğim gibi bize şu pozisyonun aynısında penaltı çalınmasaydı bu sefer penaltımız çalınmadı derdik. Penaltıyı alsaydık burada gelip hakemler bizi kolladı demezdin galiba yani
Yahu ne kuralı ne delili kafayımı yedin sen.Vurulmuş gibi atıyor kendini.müdahele yeterli değil penaltı için.Ayağını çekşyor zaten.
Bizde olsa bizim oyuncu öyle sahtekarlık yapmaz penaltı falan verilmezdi.

En çok neye üzülüyorum biliyor musunuz ağalar Çağdaş gibi bir adamın hala futbolun içinde olması. Tescillilerin trolü gibi herif topcuyken de bi gram haz etmezdim. Basaksehirle ne biçim kadrolarla içerdi dışarıda puan almamış biri tescillilerden. Ulan yoldan birini cevirsen bundan daha iyi oynatır takımı rezil herif

En çok neye üzülüyorum biliyor musunuz ağalar Çağdaş gibi bir adamın hala futbolun içinde olması. Tescillilerin trolü gibi herif topcuyken de bi gram haz etmezdim. Basaksehirle ne biçim kadrolarla içerdi dışarıda puan almamış biri tescillilerden. Ulan yoldan birini cevirsen bundan daha iyi oynatır takımı rezil herif
Çağdaş Burak Volkan Emre gibi isimler Yılmaz Vural dan bile kötü hocalar

Geri
Üst Alt