- 16 Haziran 2010
- 202.280
- 154.113
- 6.838
Trendyol Süper Lig 2025/26 Sezonu 16. Hafta
Antalyaspor - Galatasaray
Corendon Airlines Park
13 Aralık 2025 Cumartesi
20:00
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Monaco maçında Berkan sol bek mi oynayacak şimdiUgurcan
Sallai Sanchez Abdülkerim Kazimcan
Torreira Sara
Sane Ilkay Baris
Osimhen
Yedek: Berkan-Yunus-Icardi
Jakobs, Kaan ve Lemina muhtemelen oynamaz.
zor soruMonaco maçında Berkan sol bek mi oynayacak şimdi![]()
Dejavu yaşayacağız gibi duruyorzor soru
Umut bize kolay maç yokÇok kolay maç hatta kolay fikstürün güzel başlangıcı olur.
Ben biraz farklı bakıyorum ligin kısmen kolay takımlarıyla oynamaya başlıyoruz ligin 26-27'nci haftasına kadar yine 10 puan farka çıkarırız diye düşünüyorum. Antalyaspor'un hücumu inanılmaz kısır tek kale maç oynarız diye düşünüyorum hatta baya rahat geçer.Umut bize kolay maç yok
Unuttum 10 puana nasıl çıkartıyoruz. Heriflerin rakipleri durmadan 10 kişi kaliyorBen biraz farklı bakıyorum ligin kısmen kolay takımlarıyla oynamaya başlıyoruz ligin 27-28'nci haftasına kadar yine 10 puan farka çıkarırız diye düşünüyorum. Antalyaspor'un hücumu inanılmaz kısır tek kale maç oynarız diye düşünüyorum hatta baya rahat geçer.
İşte 11'e 11 olan maçlarda puan bırakırlarUnuttum 10 puana nasıl çıkartıyoruz. Heriflerin rakipleri durmadan 10 kişi kaliyor

Ulan ozamanda ya penaltı veriyorlar ya kaleci omuzla tutmaya çalışıyor topu.İşte 11'e 11 olan maçlarda puan bırakırlar![]()
Bunları hoplatırız o konuda içim rahat şu 2 maçı geçmemiz lazımdı herhalde derede boğulmayız.Ulan ozamanda ya penaltı veriyorlar ya kaleci omuzla tutmaya çalışıyor topu.
Oyun gücü zaten yok ozaman devre arası 4 iyi yabanci transferinde yapacaksin
Ben transferleri bekliyorum ona göre umudum olacakBunları hoplatırız o konuda içim rahat şu 2 maçı geçmemiz lazımdı herhalde derede boğulmayız.
2 tane asker orta sahaBen transferleri bekliyorum ona göre umudum olacak
Beşiktaş maçına kadar oynayacağımız 9 maçı kesinlikle kazanmalıyız. 3 derbi beraberliği bir şekilde olabilir ama Kocaeli yenilgisi yakışmadı. Şampiyonluğun anahtarı 9 maçı kazanmaktan geçiyor. Biz sırasıyla maçları alırken rakibin gardı düşer.Ben biraz farklı bakıyorum ligin kısmen kolay takımlarıyla oynamaya başlıyoruz ligin 26-27'nci haftasına kadar yine 10 puan farka çıkarırız diye düşünüyorum. Antalyaspor'un hücumu inanılmaz kısır tek kale maç oynarız diye düşünüyorum hatta baya rahat geçer.