⚽ SL 25/26 H:16 | Antalyaspor 1-4 Galatasaray | MS | 13 Aralık | beIN Sports 1

Neden bilmiyorum ama bu tarz nispeten kolay maçlarda İlkayın oyunu negatif anlamda dikkatimi çekiyor. Liverpool maçında şef gibi yöneten adam diğer maçlarda sürekli duran, sete dönmek isteyen, kısır bir topçuya dönüşüyor. Bence bu maç oynamayabilir
Rakip 11 kişi defans yaptığından ve kontra yemek istemediğinden olabilir mi?

Neden bilmiyorum ama bu tarz nispeten kolay maçlarda İlkayın oyunu negatif anlamda dikkatimi çekiyor. Liverpool maçında şef gibi yöneten adam diğer maçlarda sürekli duran, sete dönmek isteyen, kısır bir topçuya dönüşüyor. Bence bu maç oynamayabilir
İlkay ın alameti farikası set oyun becerisi zaten. Talihsiz bi yorum olmuş.

Form tutana kadar taşımak zorundayız İlkay ı çünkü ihtiyacımız var kendisine

yani çok çok zor erto

erenin kaç gün cezası kaldı ya ? acil dönmesi lazım artık

1765113731631.webp

1765113765636.webp

@Umut Işık'in yorumlari dogrultusunda fikstürü bir kez daha inceledim.

Ligin ilk etabi hep kolay takimlarla oynadigimiz ve kayipsiz gectigimiz bölüm olarak göze carpiyor.
Ligin ikinci etabinda ise bizden sonra ligin en kaliteli kadrolarina sahip takimlarina karsi oynadigimizi görüyoruz (Fenerbahce, Besiktas, Trabzonspor, Basaksehir, Samsun ve Göztepe). Arada bir Kocaeli ve Genclerbirligi var sadece, onlardan birinde de arada yenildik.

1765113907099.webp

Önümüzdeki 3.periyot ise yine seri yapilmasi gereken ve kolay rakiplere karsi oynayacagimiz fikstür bölümü.
Son periyoda sifir hata ile girdigimizde son 10 macta elimizde ciddi bir puan avantaji bulunmali

Bu serinin ilk ayagi geberik Antalyaspor ile deplasmanda oynayacagimiz mac. Ne olursa olsun bu macin kolay gecmesi gerekir.

Normalde Antalya leş takım ve kışa denk gelmesi iyi oldu ama kadro o kadar dar ki

Jk, Ts, Kocaeli maçlarındaki yorgunluğun aynısı olacak.

Direkt yenilgi bekliyorum.

Kadro derinliğimize ve teknik heyete yakışacak bir rakip. Zahmet olmazsa yeneriz herhalde.

Yine bireysel yetenekle kazanmayı umacağız.

Rakip cöp ama cok zorlanacagimiz bariz

Takim geberik

Osimhen bu macta oynayip öyle gidecek galiba milli takima, sinirda oldugu icin mutlaka kart görmesi lazim

Geri
Üst Alt