SL 25/26 H:16 | Trabzonspor 3-3 Beşiktaş | MS | 14 Aralık | beIN Sports 1

1999-2000 hariç ligin kolay koptuğu bir sezon yok.

O sezon o sayede Avrupa’da da zaten çok farklı noktaya geldik.

Aynı zamanda tabi böyle toksik bir ortam yoktu. Ama bizim o yolu tekrar açmamızın yolu kadro kalitesini daha da açmaktan geçiyor.

Hakem de yetmeyecek noktaya gelmeli. Ve de çok ciddi iş ahlakı olan oyuncular olmalı takımda.

Şu an açık ara fenerden iyi top oynuyorlar 4 puan fark iyidir hatta 6-7 arasına çıkmalı en azından fener tedesco ile patlar ama bunlar daha derli toplu oynuyor.
kesınlıkle ,bizim mal taraftar fenerin oyunu övüyor ama 10 kişi kalan rakibe karşı
lazyo ise fiziken cok daha iyiler ve hucum hatları kesınlıkle fenerden daha iyi
tabi rakipler 10 kişi kalınca mal taraftarlar fener iyi oynuyor sanıyor

Aspor da yine bizimkini yediler.Bu sonuç bize yaramışmış o yüzden hakem Trabzon’u doğramışmış.Bizi yine şampşyon yapacaklarmış.Bu nasıl bir algı yaratma çabasıdır arkadaş inanamıyorum.Yav yokmu bunların ağzına sokacak birileri yeter be
6936.webp
72445.webp

Profil fotoğrafımın orjinalini bulamadım bunla idare et.

Ligde uzun zamandır bu kadar tempolu ve heyecanlı bir maç izlememiştim.

Aspor da yine bizimkini yediler.Bu sonuç bize yaramışmış o yüzden hakem Trabzon’u doğramışmış.Bizi yine şampşyon yapacaklarmış.Bu nasıl bir algı yaratma çabasıdır arkadaş inanamıyorum.Yav yokmu bunların ağzına sokacak birileri yeter be
Bizim yönetim anlamıyo. Susunca bişey olduğunu sanıyo. Devir değişti artık herkes dakika başı konuşuyo. Susana vurmaya çalışıyolar güçsüz zannedip. Bak kendisinden nefret ederim ama Ali koç böyle durumlarda anında aksiyon alıyodu. Aspor mu hadsizlik yaptı hemen akreditasyonu iptal et sponsorluğu çek, açıklama yayınla. At taraftarın önüne. Bizimde zenginler hep sponsor bunlara yapılabilir. Tff istemediğin bişeyler mi yapıyo anında tavrını al her türlü pisliği yap. Hakemden memnun mu değilsin (ki kayrılmasına rağmen) resimlerini çektir. Böyle olacaksın. Yoksa daha çookkk şamarlar millet. Yorumculara bile söz geçiremiyosun. Bu kadar pasif kalmanın sonucu budur maalesef...

Samsun için birbirlerini yalıyorlardı noldu şimdi birbirlerini asıp kesiyorlar.

Geri
Üst Alt