Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mazoşistler başka bişey değil 6-7 ay fb ve hocalarını övüp mayısta uzuyorlarvalla bence gayet iyi oynadık sadece 2. gol geç geldi. kasımpaşa yarı sahayı geçemedi 90dk nerdeyse. kötü oynadık diyenler daha ne bekliyor anlamadım.
Emre antrenörlüğü beceremiyor Umit Özat bile daha iyi antrenör bundanEmre Hocaya koymak çok zevkli
Sen önerme. Bikere üretkenlik yok. Maci kontrol etmek güzel futbol anlamina gelmiyor. Macin yüzde 60i apo sanchez günay ücgeniyle geciyor. Al gülüm ver gülüm. Ne zaman ikinci golü bulduk takim rahatladi biraz oynamaya basladik. Ama bu öncedende olmali. Orda szallai hatayi yapmasa yine son 5 dk. kan terleri dökecektik.Futbol izlememeni öneriyorum
Dostum efsanemize böyle konuşman yakıştı mıŞu Şaban da atsın da gelecek haftalar rekor kırcam diye oyunu baltalamasın zurna
Benim efsanem değilDostum efsanemize böyle konuşman yakıştı mı
HahahahahafjhahaSen önerme. Bikere üretkenlik yok. Maci kontrol etmek güzel futbol anlamina gelmiyor. Macin yüzde 60i apo sanchez günay ücgeniyle geciyor. Al gülüm ver gülüm. Ne zaman ikinci golü bulduk takim rahatladi biraz oynamaya basladik. Ama bu öncedende olmali. Orda szallai hatayi yapmasa yine son 5 dk. kan terleri dökecektik.
fblimisin üstatBenim efsanem değil
bu kadar mutluluk yeter
transfer nöbeti başlığı açılsın da krize girelim.
Bilhassa Icardi fblilerin sevmesi gereken 1 isimfblimisin üstat
Futbol gurmeleri sahneye.