⚽ SL 25/26 H:17 | Galatasaray 3-0 Kasımpaşa | MS | 21 Aralık | beIN Sports 1

Takim cok iyiydi

Bir maclik kredimizi koruyacagiz ve ligin ikinci yarisina bu sekilde baslayacagiz bu bizim icin avantaj

Sakatliklari tamamen atlatmis ve eksiksiz bir takim haline geldigimizde cok daha basarili olacagiz

Yunus bu takımda Sane ile birlikte kendi pozisyonu nu yaratan iki oyuncudan biri
Bağlantıyı kurup bloklar arasında top alıp kullanan tek oyuncu. Acilen yunus yeteneğinde meziyetinde bir oyuncuya 30 40 neyse verip almalıyız

bu kadar mutluluk yeter
transfer nöbeti başlığı açılsın da krize girelim.

11 dkk açtım maçı. Tek pozisyonlarını görmedim. Hepsine tebrikler müthişti

Futbol izlememeni öneriyorum
Sen önerme. Bikere üretkenlik yok. Maci kontrol etmek güzel futbol anlamina gelmiyor. Macin yüzde 60i apo sanchez günay ücgeniyle geciyor. Al gülüm ver gülüm. Ne zaman ikinci golü bulduk takim rahatladi biraz oynamaya basladik. Ama bu öncedende olmali. Orda szallai hatayi yapmasa yine son 5 dk. kan terleri dökecektik.

harika bir futbol yunus zaman geçtikçe kendine geldi sarayı acayip beğendim ahmet kutucu bile sanki geliştirmiş kendini ve icardi ne kadar kızsakta sen çok başkasın abi.Yunus barış muhteşemdi sadece ilkay hala sakatlıktan sonra kendine gelemedi ve sanchezde artık formuna kavuştu kusursuzdu bu maç .Ben bu aslanlardan razıyım muthiş keyif aldım

Çok iyi takımız, belli eksiklerimiz var ve belli dakikadan sonra katlanarak ortaya çıkıyorlar. Umarım transfer döneminde bu eksikleri kapatırlar. Bu kadro lig için çok çok çok fazla zaten ama avrupada ballı 1-2 tur için denenir bence transfer

Sen önerme. Bikere üretkenlik yok. Maci kontrol etmek güzel futbol anlamina gelmiyor. Macin yüzde 60i apo sanchez günay ücgeniyle geciyor. Al gülüm ver gülüm. Ne zaman ikinci golü bulduk takim rahatladi biraz oynamaya basladik. Ama bu öncedende olmali. Orda szallai hatayi yapmasa yine son 5 dk. kan terleri dökecektik.
Hahahahahafjhaha

2-0 a çok daha erken gelmeliydi. Bu oyuna efora karşın son pas ve vuruş tercihlerimiz biraz sıkıntılı. Buna çalışmamız gerekiyor. İyi bir solbek ve sağbek ile sakat ve cezalılar gelince ve orta sahaya yapılacak bir takviye bu lig için yeter de artar bile. Şampiyonlar Ligi için bu hocayla zaten umudum kalmadı.

bu kadar mutluluk yeter
transfer nöbeti başlığı açılsın da krize girelim.

beethoven-a-clockwork-orange.gif

İnsallah lig son maca kalmaz.

Krizler geciririm

Geri
Üst Alt