⚽ SL 25/26 H:17 | Galatasaray 3-0 Kasımpaşa | MS | 21 Aralık | beIN Sports 1

Usta köpek gibi kapanan takımı anında mı açacaksın? Dün Fener'in ilk golünü gördün mü? Sağbek adam Anadolunun kapısını açar gibi açmış orayı adamlar beleş gol attı. Sen hata yaptılar son dakika diyorsun. O hatayı 90 dakika zorladı Galatasaray. 7'li defans yapan takım hata yapmadıkça gol atamazsın zaten. Hata yapana kadar da denersin. Tarihi istatistik yapmışsın, 3 gol sokmuşsun ama halen kötü oynadık diyorsun. Adamlar 0,03 Xg almış. Şu maçta ne olsa memnun olurdun desene usta.
Kötü demeyelimde üretkenlik adina yetersizfi takim hala. Önceki haftalara göre bi artis göremiyorum ben bu konuda. Iyi ki yunus döndü yoksa isimiz dahada zordu.

Kötü demeyelimde üretkenlik adina yetersizfi takim hala. Önceki haftalara göre bi artis göremiyorum ben bu konuda. Iyi ki yunus döndü yoksa isimiz dahada zordu.
Usta Icardi karşı karşıya atamadı, Yunus atamadı. Atsalar 5 sıfırdı yani ne diyeyim. Futbol zaten böyle değil mi, 50 kere karşı karşıya kalamıyorsun. Ben sana hiç katılmıyorum usta. Üretkenlik olarak da yüksek oynadık. Saygı duyarım fikrine.

kasımpaşadan bu sene kurtuluruz düşerler cinere çöküldü alo fatih de mapusta küçük fenere gider ayak yapıştırdık iyi oldu.

kasımpaşadan bu sene kurtuluruz düşerler cinere çöküldü alo fatih de mapusta küçük fenere gider ayak yapıştırdık iyi oldu.
İşin komiği fenerden puan aldığı sene düşecek olmaları ama çok kötü takımlar var kurtarabilirler

Usta Icardi karşı karşıya atamadı, Yunus atamadı. Atsalar 5 sıfırdı yani ne diyeyim. Futbol zaten böyle değil mi, 50 kere karşı karşıya kalamıyorsun. Ben sana hiç katılmıyorum usta. Üretkenlik olarak da yüksek oynadık. Saygı duyarım fikrine.
Ilk yari bi yunusun pozisyonu var. Oyun daha iyi olmali. Bu takim daha fazlasini yapabilir. Avrupada basari istiyorsak bu iste daha iyi olmaliyiz. Verkac yaptigimiz yok fazla savunma arkasina adam kacirma yok. Hep ayni isler bunu 3 senedir yaziyoruz. Yenilgiden sonra elestirmek kolay asil böyle maclardan sonra eksikleri görmek ve konusmak lazim.

Nasil buldun maci la ihtiyar @Güney Kartal anlat, iyimiydi sence?
Valla çok uzun top atmadık o yüzden mutlu oldum pas yaptık Yunus biraz üretkenliği arttirdi o golleri atacaksın yoksa diken üstünde gezersin. Tempo sorunumuz var hızlı oynadığımızda direkt pozisyona giriyoruz. Barışın yandan kaçırdığı var irda çok hızlı oynadik mesela. Oyunumuz böyle hızlı paslassma olmalı al ver al ver yoruluyorum

Geri
Üst Alt