Ulaş Metin
10 Numara!
- 10 Ocak 2025
- 11.411
- 6.340
- 1.073
Milli takımda olacağı için pek bi tehlike yok. Üç farklı kazanacağız.Kasimpatinin hayradonovicten sonra en tehlikeli adami ben ounes
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Milli takımda olacağı için pek bi tehlike yok. Üç farklı kazanacağız.Kasimpatinin hayradonovicten sonra en tehlikeli adami ben ounes
O gitmedi mi Afrika'yaKasimpatinin hayradonovicten sonra en tehlikeli adami ben ounes
lazyo ve göztepe macları ard arda gelmesi dısında sıkıntı yok,hatta gecen yıl 2.yarı dahada zorluyduUlan her maçı evimizde oynadık gibi oldu. Ligin ikinci yarısı kabus gibi bi fikstur bizi bekliyor
Ulan her maçı evimizde oynadık gibi oldu. Ligin ikinci yarısı kabus gibi bi fikstur bizi bekliyor
Yener (ik)Yener ( mi) yiz
!!Milli takımda olacağı için pek bi tehlike yok. Üç farklı kazanacağız.
Kasimpasa maci...O degilde, mac 2 gun sonra hala hakemler aciklanmadi. Yarin ki maclarin hakemleri de belli degil.
Aynen. Hiç olmazsa bjk tsden biri ile Kocaeli'ni yenmeliydik.Ulan her maçı evimizde oynadık gibi oldu. Ligin ikinci yarısı kabus gibi bi fikstur bizi bekliyor