⚽ SL 25/26 H:17 | Galatasaray 3-0 Kasımpaşa | MS | 21 Aralık | beIN Sports 1

İlkay çıkmalı Sara girmeli. Futboldan anlamayanlar Ilkayin Saradan daha iyi oynadığını sanıyor.

2 .yarı oyunu yine kontrolde tutun.yine rakibe izin verirsek atarlar. Bizim golü bulmamız lazım.

iki konu elestirecegim ilk yaridan;

1. Yunus'un vücut dili iyi degildi, onu duzeltmesi lazim. O golu attiktan sonra yapacagi ilk sey Baris'i onore etmesiydi onu yapamadi.

2. Yunus ve Ilkay ilk yari nedense cevre kontrolunu topu aldiktan sonra yaptilar. Yerlesim ile alakali herhalde bir problem var.
Barışın gidişi çok iyiydi de pas gollük değildi Yunus çok çok iyi önüne aldı ve vurdu

Maç günleri Bant daraltıyorlar çözüme bak harbi sirkiye, futbolla işi olmayan adamların hakkına giriyorlar bildiğin.

Elimde hiç veri yok sadece aklımda kaldığı itibariyle söylüyorum, biz genel anlamda sağ çaprazdan iyi şut çıkartamıyoruz bence

Güzel gollerimizin çoğunun sol çaprazdan geldiğini hatırlıyorum, sağ çaprazdan sadece Sallai'nin 1-2 golü ve orta kafa gol geliyor aklıma. Bugün Yunus'un golü de sol çapraz ama kaçırdığı net pozisyon da yine sağ çaprazdan.

tüm pozisyonları sanenin içe kırılmasıyla bulduk

herife önlem alamıyolar 1-2 aydır robben gibi takılıyor ligde

13 şut 3 isabet. İyi oynadık ama bu sene 2. yarı performanslarımızı düşününce 1-0’lık skor ile önümüzdeki 45 dakika biraz karın ağrısı olabilir

İyiydi pozisyonda vermedik ama 1-0 skor hep huzursuzluk. Devre başında Sane den gol bekliyorum.

Son düzenleme:
Sallai saçma sapan fauller yapıp adamlara serbest vuruş kazandirma

İlkay yerine net tempolu bi transfer lazım. İlkay 60ta girip daha etkili olur

yunus yerden vurmak yerine yakın direğe havadan vuramaz mıydı acaba
orada 2 gelmeliydi. uygun fırsattı
aramayız inşallah
İlkde dediğin gibi yakın direk dibi yapabilirdi. İki adım sonra soluna aldığındaysa yapması gereken uzak direk plasesi. Orda bacakarası denemek hiç olmadı.

Geri
Üst Alt