⚽ SL 25/26 H:18 | Galatasaray 1-1 Gaziantep FK | MS | 17 Ocak | beIN Sports 1

Neyse bu arada geçenlerde Şubat ortasına kadar maçları zar zor kazanırız, puanları toplarız sonra yükselişe geçeriz diye bir tahminde bulunmuştum. Beklediğim gibi bir maç oluyor.

Tiki taka?
No.
İte Kaka.

Yedek forvet de lazım ivedi bu takim bomboş yaa. Elle tutulur bi tane genç yıldız falan hiç bişey yok lan

ligin ilk yarısı biterken takımın ivmesi iyice yükselmişken ne olduda kupa macıyla düşüş başladı ,hoca oyuncu hepsinde gariplik var

Filozof hocamız ikinci yarı Dağhan'ı, Cihan'ı ve Eyüp Can'ı alır maçı çözer. Olmadı maestromuz Yusuf girer ve alır maçı.

ne ardası yav

tek takımlı ligde lider değildi dün daha
tek takımlı değil, kiev en büyük ezeli rakibi ve geçen sene şamp oldu kiev,ayrıca önce oynattığı sisteme bakılır hocanın, arda possesion,set oynatıyor,kaç maçını izledim 90dk, büyük takıma uygun oyun, ayrıca bu mantıkla bakılsa bayern burnley ile küme düşen kompany i, leverkusen xabiyi almazdı, neyse o günler gelince bakılır hoca, yöneticiler umarım topu rakibe veren defansif hoca almazlar,o felaket olur

Adamlar daha dün Mujakic diye stoper aldılar bugün sahaya atmışlar. Biz 15 gündür armando güner bile alamadık

Yunus olayını çözdüm. Osimhen arkasında oynarken maçların en iyisi İcardi arkasında oynarken en kötüsü! Benzer durum İlkay, Sara içinde de geçerli. Sorunun adını koyalım artık, İcardi!

Beyler ortasaha herşeydir.

Gerçek bir 10 numara ve fofana tarzı bir 8 numara gelsin takımı taniyamazsiniz.

Kesinlikle bu takıma tempolu dribbing yapabilen ortasaha şart.

Bunun dışında ne barışın ne sanenin yedeği yok. Aynı şekilde ilk 11 de siritmayacak bir kanat forvet şart. Yine stoper ve bek transferi de şart.

Kasa doldu paralar taşıyor FIFA dan finansal fairay tebrikleri alıyoruz.

Ama biz şirket işletmiyoruz tamam kar ettik fakat karşımızda her mevkiye 5 transfer yapan bir rakip var iyi kötü de oyuncularini satabiliyor.

Kazık yemeden düzgün maaşla o alternatifleri takıma katacaksın. Tutmazsa satarsın tutarsa ne âlâ.

Fener yenilgisi kamçılar falan diyorduk ama tam tersi takımın üzerine ölü toprağı serpilmiş gibi

Yönetim teknik direktör el birliği ile bile isteye veriyor şampiyonluğu
Taraftarı da motive eden kimse yok muslera sonrası torrera da giderse bir 5 yıl şampiyonluk göremeyiz

bazı çeteleşmeler görüyorum hocayı yemek için güney amerika tarafından

geçen sene olduğu gibi serbest düşüşe geçmişiz
inşallah toparlarız
geçen sene nisana kadar sürmüştü. kupadaki fb maçı ile uyanmıştık
bu sene o kadar sürerse lig gider.

Geri
Üst Alt