⚽ SL 25/26 H:18 | Galatasaray 1-1 Gaziantep FK | MS | 17 Ocak | beIN Sports 1

Barisin karar mekanizmasi cok kötü. 3 kisi karsindayken calima gidiyor calim atacak yerde pasi atiyor pasda oyuncularin arkasina gidiyor. Cogu pozosyonlari öldürüyor böylece. Hep böyle bunu düzeltemese cok üst düzey bi kanat olamaz, biraz kafayi calistirabilse cok etkili olur ama calistirabilse iste.

Icardiyle bariz 10 kişiyiz malesef ama yedeklere baksana kimi alacan

Tüm takımlar küçük büyük farketmeksizin acayip rahat savunma yapıyorlar bize, neredeyse hiç zorlanmıyorlar. Hücum oyuncuları tehditkar değil, rakibi şaşırtacak bir sistem, deneme de yok. Geçen sezon 40 tane duran top golü vardı, bu sezon o da olmayınca iyice eziyete döndü. Bir de huzursuzluk moralsizlik acayip sahaya yansıyor, taraftar da gergin. Bu işten bizi kim ayıklar nasıl ayıklar, bir kurtarıcı lazım.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
2 yeni transfer taraftarın mental toplanır taraftar da oyuncuların mentali toparlar

Sane nin yine modu düşmüş hayrola kardeş, canın istediğinde nasıl oynadığını da biliyoruz.

Saneyi tarladaki öküz gibi kullanmak anca okan burukluk iş

Osimhene de onu yapıyoruz

yedekler ne öyle yaw, oyuncu degistiresin gelmiyor

Osimhen konfor sağlıyordu rakip ona odaklanınca kanatlar boş alan buluyordu icardi zaten etkisiz neden tutsunlar ki barış yunus saneye pres yapıyolar o yüzden diyorum forvet lazım bu takıma
Hayır kanat lazım bu takıma kanatların hiç biri topla sıfıra inen oyuncu değil.

Topu alan yanındakine verip al yerleşmiş takıma orta yap diyor. Yarın öbür gün osimhenle de benzer oyunları yaşayacağımızı düşünüyorum çünkü her maç bir oyuncu basamaz ki bastığında bir sakatlık yaşarsa 1 ay form tutsun diye beklersin.
Sane sadece içe kat ediyor.
Barış sallai eren hepsi düz adamlar topla rakibi geçemiyorlar.
Kanat yok takımda kanat.

Kloop'u filan getirsinler artık, oyuna dokunan hoca istiyoruz artık 160€ para harcayıp herkes EYT'li gibi takılan takım görmek istemiyoruz. Rezalet maç, kendi evinde, rakibin en iyi adamları eksik, doğru düzgün pozisyonun yok. Paralar mı yatmadı ? antreman mı yapmıyor bu takım ne oluyor ulan ?

Icardiyi geç.o forvet

Direkt yunus 10 kisi oynatiyo

Ne topla buluşma var ne saneyle verkac

Eren de çok geriye gitmiş, şu haliyle Kazım daha verimli oynuyor da peşpeşe Avrupa maçımız var mecbur Eren'le devam

Yedeklere baktım geldim.
Mecburen Icardi 60 70 devam

Ugurcan
BAY Davinson Abdülkerim Eren
Lemina Ilkay
Sane Sallai Yunus
Icardi

Derhal bu dizilişe geçilsin

Şu İcardi’yi çıkartalım dicem Barış’ı forvet yapıp bugün.

Girecek orta saha yok lan direnç için.

Berkan bile yok.

Kaan mı girecek 100 kg.

Alternatif yok kulübede oyuncu niye oynasın.

Kloop'u filan getirsinler artık, oyuna dokunan hoca istiyoruz artık 160€ para harcayıp herkes EYT'li gibi takılan takım görmek istemiyoruz. Rezalet maç, kendi evinde, rakibin en iyi adamları eksik, doğru düzgün pozisyonun yok. Paralar mı yatmadı ? antreman mı yapmıyor bu takım ne oluyor ulan ?
Kloop Madrid yapacak.
Bize nereye gelsin

Geri
Üst Alt