Ulaş Metin
10 Numara!
- 10 Ocak 2025
- 11.411
- 6.340
- 1.073
Hoca hangi 11 ile çıkacak acaba kestirmesi güç, bu adama bu kadar bol alternatifli kadro kurmayın dedik, nasıl 11 kişi belirleyecek şimdi
TRT Spor muhtemel 11
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hoca hangi 11 ile çıkacak acaba kestirmesi güç, bu adama bu kadar bol alternatifli kadro kurmayın dedik, nasıl 11 kişi belirleyecek şimdi
Sürpriz kadro
Rahat yeneriz. Kolay bi galibiyet olur.Sürpriz kadro
Teknik ekip + Yonetim ve salmis gorunen her topcuBu maçta puan kaybı olursa suçlu kim, kime yüklenmek gerekir?
Senin apartman yöneticiliği için seçildiğindeki istek=oyuncuların isteği, komşularının apartman yöneticisi olma isteği=bizimkilerin transfer yapma isteği, 1. kattaki kadının yöneticinin görevleri hakkındaki bilgisi=okanin futbol bilgisiTeknik ekip + Yonetim ve salmis gorunen her topcu
Medyanin hali=kapali otopark icin kabul edilen rostasyonu "Benim BMW min ekranini hirsizlar ariyor, arastirirsaniz gorursunuz." Diye bir bahaneyle kabul etmeyen ruh hastasi.Senin apartman yöneticiliği için seçildiğindeki istek=oyuncuların isteği, komşularının apartman yöneticisi olma isteği=bizimkilerin transfer yapma isteği, 1. kattaki kadının yöneticinin görevleri hakkındaki bilgisi=okanin futbol bilgisi
Heyecan aramaya gerek yok. Kadro hâlen iyi.