⚽ SL 25/26 H:18 | Galatasaray 1-1 Gaziantep FK | MS | 17 Ocak | beIN Sports 1

Hoca hangi 11 ile çıkacak acaba kestirmesi güç, bu adama bu kadar bol alternatifli kadro kurmayın dedik, nasıl 11 kişi belirleyecek şimdi
1000029195.webp

TRT Spor muhtemel 11

bugün kazımcan oynayacak gibi hissediyorum

son mesaj 1 saat 7 dk önce

Antepin bu kadar çok eksiği olmasa kesin puan kaybı derdim

Kupa maci bizi tahminimzden daha cok etkiledi ,birinin ateşi yakması lazim kendimize gelmek icin

Kazanacagimiza eminim. Ama saha ici isler. Gereksiz yorulmamak, maci kontrolde tutmak gibi isleri daha dikkatli izleyecegim.

Bu maçta puan kaybı olursa suçlu kim, kime yüklenmek gerekir?

Teknik ekip + Yonetim ve salmis gorunen her topcu
Senin apartman yöneticiliği için seçildiğindeki istek=oyuncuların isteği, komşularının apartman yöneticisi olma isteği=bizimkilerin transfer yapma isteği, 1. kattaki kadının yöneticinin görevleri hakkındaki bilgisi=okanin futbol bilgisi

Senin apartman yöneticiliği için seçildiğindeki istek=oyuncuların isteği, komşularının apartman yöneticisi olma isteği=bizimkilerin transfer yapma isteği, 1. kattaki kadının yöneticinin görevleri hakkındaki bilgisi=okanin futbol bilgisi
Medyanin hali=kapali otopark icin kabul edilen rostasyonu "Benim BMW min ekranini hirsizlar ariyor, arastirirsaniz gorursunuz." Diye bir bahaneyle kabul etmeyen ruh hastasi.

antep şuan belki de defansı en zayıf anadolu takımlarından biri kendi dengi rakiplerine bile defans olarak çok kötü istatistikler vermişler(şut,xg,büyük şans,RCS vb) ve ayrıca eksikleri de var, en az 3 gol artarız diye tahmin ediyorum ama antebin hücumu da iyi, defansta biz de sorunlar yaşıyoruz bence 1 tane de yeriz gibi duruyor

Umarım herkes şu maçların öneminin farkındadır.5 haftalık fikstür inanılmaz şekilde lehimize.
İlk yarıdaki gibi FB'ye 8 puan fark yapıp havlu attırabilir ve finansal olarak dün, bugün , geleceği kurtarabiliriz.
*FB fikstürü :Alanya, Kocaeli, Trabzon deplasman, Göztepe, Gençler içerde.
*Bizim fikstür Antep, Kayseri, Eyüp içerde, Rize Konya deplasman.

Usta işin kötü yanı Singo ve Jakobs olsaydı tamam olacaktı takım. Sallai her iki kanadı da yedekleyebiliyor. Eren orta-alt seviye maçlarda sol açık oynayabiliyor. Sallai gitse yedeği yok mesela. Ama aynı anda 2 tane bekin sakat olması beklenmedik bir şey. Hiçbir takım buna göre plan yapmaz zaten.

Geri
Üst Alt