⚽ SL 25/26 H:18 | Galatasaray 1-1 Gaziantep FK | MS | 17 Ocak | beIN Sports 1

Kasimpasa macından sonra bu macın tekrar evde olması güzel olmuş. Macı evde izlemek daha zevkli oluyor.

osimhen lemina singo jakobs insallah yetisir

Fark atarız sonra havalara gireriz yine kendi kendimize

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Goztepe ve ts maçlarına kadar full gitmek lazım bjk maçında beraberlik de okey gibi
Screenshot_20260111_210518.webp

fethiye ve bu maçı mutlak almamız lazım hataya yer yok. Alanya'dan sürpriz bekliyorum ben ifb ye karşı. Büyüklere hep iyi oynadılar.

Osi yoksa her maç zor ilerde ki aşkın olayım
Takımı 10 kişi birakiyor

3-4 gunde mac guzel oluyor.

Tüm rakjipler biz bunları yeneriz cesaretiyle gelecek artık
Hoca değişmezse yenerler de

Rahat geçeriz. İçerde gol yemeden kazanır yolumuza devam ederiz.

Lemina'ya ceza verirlerse zaten Toreira olmadığı için merkezde can çekişiriz. Yunus'un bugün maçta dizinden yaşadığı rahatsızlık umarım ciddi değildir ama beni korkuttu.

Elit oyuncularimiz gelene kadar sara ve ilkay oynatilmayio 45 dk yi kanser modda gecirmeyelim derim

bayağı zor maç. takım moralsiz, camia gergin. torriera yok, osimhen yok, lemina sevkli.

bir şeyler ters giderse tirbünler de tepki gösterebilir. zaten hakemler ile ilgili bir şey demiyorum. en ufak bir sendelemeyi affetmezler. fb maçları gibi yönetilmiyor bizim maçlar.

çok fena şekilde tırsıyorum bu maçtan. osimhen'siz son maç bu arada. singo da büyük ihtimalle kadroda olacak. süre alır mı bilmem.

uğurcan

sallai sanchez apo eren

sara ilkay

sane yunus barış

icardi​

hamle olabilecek topçular:

singo
kaan
kazımcan
kutucu

kadro bu. inanılmaz gerçekten. umarım lemina ceza almaz.

Ugurcan
Sallai Sanchez Abdulkerim Eren
Ilkay Sara
Sane Yunus Baris
Icardi

Antep tehlikeli takim hem ön alan da prese cikiyorlar takim halinde hem de hizli oyunculari var

Moral olarak iyi durum da degiliz ama bu maci bir sekilde atlatip kendimizi atletico macina hazirlamaliyiz cünkü atletico maci bizim icin tekrar kafa’yi kaldirma maci olabilir

Burak Yılmaz ve Tayyip Talha, Galatasaray maçında sahada olamayacaklar.
(@altunterimos1)

1768338158206.webp

Geri
Üst Alt