⚽ SL 25/26 H:18 | Galatasaray 1-1 Gaziantep FK | MS | 17 Ocak | beIN Sports 1

Birazdan marmoush,Ederson belki mbappe bile Galatasaray’da diyecek kolpacılar çıkacak meydana

Transfer değil istifa gerekli bu takıma

Yunustan barıştan iyisi lazım diye 100 kere dedik anlamadılar

Mertens de yok artık takımda kel göründü

Baris ve yunus bu takımın 11i için savaşacak oyuncu 11 oyuncusu degil

Uzuldum de sadece puan kaybina degil.geldigimiz hale oynadigimiz berbat otesi şeye yasadigimiz panige sahadaki faciaya hakkaten uzuldum

Madrid ve City maçlarında sahaya çıkmayıp hükmen mağlup olmak mantıklı gelmeye başladı. Sağol be Okan hocam

Kadro darlığından fethiye maçında bile adamları dinlendiremedik, oyuncular mental olarak fixik olarak bitik, siz transfer için bekleyin. Lige ve Clye havlu attıkmı 40 milyona adam alırsınız, sonrada kıvırıp kıvırıp oynatırız, beceriksizer...

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gazı kaçmış ve uzun süre beklemiş kola gibiydik. Yaz ayında içsen bile berbat tadı olan. Özellikle takımın baba oyuncu dediğimiz İcardi, Sanchez, Lemina, Yunus, Bardakçı tanınmaz durumdalardı. Yeni bir yapılanmaya gidilmesi net gerekiyor sezon sonu. Ama yeni yapılanmayı mevcut transfer ve futbol aklı ile yapamayız.

Torreira takimdaki basiretsizligi sezdigi icin tepki almamak icin simdiden yol yapiyor bu yuzden. Seneye yeni yapilanma sart. Devre arasi kesinlikle transfere fazla para harcanmamali. 10 milyona Onyedika 1 tanede u23 kanat alip kapatilmali transfer.

Her şeyi geçtim isyan eden bir adam yok. Yetenek falan geçtim bir sabri, bir engin baytar bile yok takımda. Bu kadar ruhsuzluk gs dna'sına aykırı.

Atletico maçı öncesi bir demlik papatya çayı demleyin derim, delik deşik edecekler bizi

Geri
Üst Alt