⚽ SL 25/26 H:18 | Galatasaray 1-1 Gaziantep FK | MS | 17 Ocak | beIN Sports 1

Takımda ortalama üstü oynayan bir Allah’ın kulu olmazmı.Yok işte.Dökülünce hepsi dökülüyor.Rakinin sert ve yakın temaslı oyunu,hakem yavşağının buna müsade etmesi beklenen sonuç.Bu ligde orta sahan zayıfsa değil şampiyon,bi bok olamazsın.Adamlarda 6 orta saha varken halen orta saha transferi yaparken biz halen İlkay dede den futbol bekliyoruz.Adamın kendine hayrı yok,bize nasıl olacak.

Biten birsey yok

Beraberlik bu oyun icin cok iyi

Yeni transferler ve Osimhen donunce ibre bize donecek tekrar
Sn tokmakci usa den cok net anlaşılmıyor sanirim lakin masabasi birseyler dönmüşe benziyor olay transferlik degik
Once derbi son bu ic saha maci 2 3 oyuncu degil komple 11 koşmuyor mücadele yok

Bor'un pazarı geçeli çok olmuştu zaten. Eşeği Niğde'ye sürmenin vakti yeni geliyor sadece.

Defolun gidin bu kulüpten. Kadrom yeterli diyen, sadece futbolcu becerisi ile maç kazandırabilen hoca bozuntusu da, şu kadroya bir takviye bile yapamayan kepaze yönetime de, başta bir yıldır karı ile ülke ülke göt gezdiren şişko Icardi olmak üzere çoğu topçu da defolsun gitsin bu akşam.

CL’yi geçtim zaten de bence bu akşam lig de gitti. Madrid de koyacak hafta içi. Bu tarafta ve takım zor toparlar buradan.

Hala transfer diyen arkadaşlar gidin bir sigara icin nefes alin ve düşünün bu takimda 2 maçtır neden butun oyuncular birden kotu ?
Yahu kafayımı yedin reis.
Önündeki adama paz veremeyen adamlarla dolu takım.Okan buruğa kızılacaksa ilk bu yüzden kızıp tepki koyacaksın.
Ne iki maçı arkadaş.Br ton maç var kötü oynadıkları.

Statda ısıtıcılarda çalışmıyormuş bu akşam. Bu yönetim her şeyiyle ofsayt!!

Gazı kaçmış ve uzun süre beklemiş kola gibiydik. Yaz ayında içsen bile berbat tadı olan. Özellikle takımın baba oyuncu dediğimiz İcardi, Sanchez, Lemina, Yunus, Bardakçı tanınmaz durumdalardı. Yeni bir yapılanmaya gidilmesi net gerekiyor sezon sonu. Ama yeni yapılanmayı mevcut transfer ve futbol aklı ile yapamayız.
Mevcur hoca ile de yapamayız. Akıl derken onumu kastediyordun bilmiyorumda ekleyeyim dedim.

Kötü hissetmedim.

Fenerbahçe maçından sonra ne kadar üzüldüysem artık bu maça üzülemedim öyle enerjim bile kalmamış.

Geri
Üst Alt