⚽ SL 25/26 H:18 | Galatasaray 1-1 Gaziantep FK | MS | 17 Ocak | beIN Sports 1

Tek mutlu olduğum şey şu okan denen adama rağmen bugün liderliği vermedik.

Allah’tan Osimhen dönüyor da artık Icardi’yi ilk 11’de görmeyiz inşallah

Hemen şimdi Terim.

2412DPC0AG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şikeciler burdan vermez artık boşa transfer yapmayın! Daha ts, bjk, göztepe, deplasmanları var imkan yok çıkamayız. Moralmende bitik takım üstüne sakatlıklar bu sene zaten bir tuhaflık vardı sağolsun yönetim ve okan da transfer yapmayarak noktayı koydular.

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hocanın performansı kötü ama bireysel sorunda var takımda dedik burada yunus falan çok fazla abartıldı takıma 10 numara kanat lazım

Bu hoca ve başkan olmayackasa önumuzdeki sene eger ben fenerbahçe şampiyonluğuna razıyım

Takımda kötü oynayan oyunculara pek suç bulamıyorum açıkcası rotasyon denilen şey bunun için var 1-2 maç kötü oynayan oynayan oyuncuyu kızağa çekersin olur biter ama bunu yapabilmen ne olması lazım yedekten girip en az as oyuncu kadar katkı yapabilecek oyunculara oda bizde yok.

Yürüyen yunus ile ilkayı oyundan bile çıkaramadık allah belanınızı versin!

şimdi gidip gıcıklığıma 100 milyonluk transfer indirirler yarın

Galatasaray'a en büyük zararı ne fb ne de tff veriyor.
En büyük zararı beceriksiz yönetim ve hocası veriyor. Ve artık futbolcular da zarar veriyor.

Her sene milyonları çöpe atıyoruz.
Jelert, Cuesta, Zaniolo, Zaha, Ziyech, Ndombele, Aurier, Yusuf, Kutucu ....
Say say bitmez.

Bu maçla gerileme dönemi bitti.

Atletico maçı ile yıkılış dönemimiz başlar.

İcardidem kurtulmalıyız takımı sabote ediyor resmen adam

Yahu kafayımı yedin reis.
Önündeki adama paz veremeyen adamlarla dolu takım.Okan buruğa kızılacaksa ilk bu yüzden kızıp tepki koyacaksın.
Ne iki maçı arkadaş.Br ton maç var kötü oynadıkları.
Cengiz ,katılıyorum oyun icin söylenen herseye katılıyorum
Lakin benim takıldığım kısım derbiyle birlikte 2 maçtır baska boklar var bence yani saha ici disinda ,yoksa boyle mücadele etmemeyi anlatması zor

Bu oyuna göre 1 puan gene iyi. Sanchezde yine hatasini yapti savunmada aynen devam.

75m € bi adama vermeyecektik cok büyük hata. Adam cogu zaman Afrika kupasinda. Faydalanamadigin adama 75m € veriyorsun. Singoyla beraber 105m€ harcadik. O parayla 4 5 iyi adam alip takimi daha iyi güclendirirdik. Osimheni aliyorsan kanat orta sahain ona göre olacak, yoksa hersey bosa.

Baris yine öldürdü takimi, sanchez yine hatasini yapti. Icardi ölmüs aglayani yok. Orta saha zaten yok. Birtek lemina savasiyor onun yaninda sane, arkada apo normal formunda. Yunus desen bi var bi yok bu istikrarsizlikla büyük futbolcu olamaz. Oyunumuz zaten 0 al gülüm ver gülüm taktigi. Saranin sakatlanmasi kötü oldu yine trabzona karsi o oynatiyordu takimi o olmayinca orta saha tam ölü.

Geri
Üst Alt