⚽ SL 25/26 H:18 | Galatasaray 1-1 Gaziantep FK | MS | 17 Ocak | beIN Sports 1

Bu kadro genişliğine ve futbola 1 puan bile çok bence. Haftaya da Olimpiyatta maç var muhtemelen Karagümrüğü Real Madrid'e çevirir bu takım. Gerçek şu ki Osimhen olmayınca sıradan ve vasat bir takımız eğer bu sezon başarılı olabilirsek tamamen onun sayesinde olur.

Son 3 yıldır ben hep aynı yerde duruyorum, bakıyorum da yavaş yavaş benim olduğum yere yaklaşanlar var, tebrik ediyorum.

OKAN BURUK STANDART BİR YERLİ TD'DİR.

Osimhen 75mlik forvet reyis normal zaten rakipler allahtan korkmuyor osiden korktuklari kadar ama bjk ve ts de benzerini yapıp iç sahada puan aldı bizden.Ligin olayı zaten bjk,fb,ts,gtepe,samsun maçları olacak birini verirsen lig de gider
Ben şampiyonluğun gittiğini düşünmüyorum ama bir şartla icardi gönderilmeli direkt bu gece bu kalırsa osihen geldiğinde sorun olacak ben diyim icardiyi gönderip kanat 10 numara 8 numara alalım osimhen dönsün bu takım şampiyon olur

Değil gol atmak isabetli şut atamıyoruz kaç maçtır. Tartışacak bir şey kalmadı.

Ben şampiyonluğun gittiğini düşünmüyorum ama bir şartla icardi gönderilmeli direkt bu gece bu kalırsa osihen geldiğinde sorun olacak ben diyim icardiyi gönderip kanat 10 numara 8 numara alalım osimhen dönsün bu takım şampiyon olur
Dediğim gibi bireysel is yapacak adam almazsak gitti bence,osi zaten sağlam maçlarda perişan oluyor tek başına oynamaktan

Osimhen+Singo+Uğurcan = 140 milyon euro= 7 milyar TL

Bu kulübün toplam borcu kaç lira?

Ve 105 milyon euroluk iki adam en önemli maçlarda oynamadı.

Hata bizde. Yanlışı görüp zamanında tepki veremedik.

gidip 30 milyona ön libero alacak bunlar mertensin boşluğunu dolduracak hareketli skorer 10 numara lazım gömülen savunmalarda kilit açacak topçu yok. yarın talisca 30 metreden golü atıp 3 puanı alacak rakibin

altı pastan topu hava diken adamlara milyonlar veriyoruz. en ufak olaydada hemen şımarık şımarık hareketler yapıyorlar.

Icardi bitmiş. Space Jam'de oyuncuların yeteneklerini çalan uzaylılar İcardi'nin de tüm yeteneklerini çalmışlar anlaşılan. Onun sahada olduğu maçlarda 10 kişi oynuyoruz.

Takımın bir oyun planı yok.
Yedeği yok.
Ruhu yok.
Maç seçiyor, laubali
Yönetim rezil
Hoca korkak....

Cengiz ,katılıyorum oyun icin söylenen herseye katılıyorum
Lakin benim takıldığım kısım derbiyle birlikte 2 maçtır baska boklar var bence yani saha ici disinda ,yoksa boyle mücadele etmemeyi anlatması zor
Reis başka hiçbirşey yok.Bas bas geliyordu bu günler.Kendimizi kandırmaya devam etmeyelim..
Bu takım sene başında yanlış ve eksik kuruldu.Yunus ve.barışa güven olmaz dedik.
Birde bunlara bitirk icardi ilkay falan eklenince stoperler bekler zaten defolu sakatlık vsss sonuç normal oluyor..Okan Buruk zaten Allaha emanet.Saha yerleşimi kenardan dokunuş hiç yok.Senin benim gibi izliyor kenardan.
Osimen olmasaydı çok daha etken kopardık.

Sene başından beri aynıyız.hiç kendimizi kandırmayalım.

Hala ahmet i,yusuf cart curt hepsi palavra.. bizim ilk 11 de sıkıntı var.planlamada sıkıntı var.
Bir taraftar olarakk Bınları daha önceden hep söylediğim için şimdide söylüyorum.

Çekindiğim tek şey feneri havaya sokmamız diğer türlü her maçı her kupayı biz kazanacak değiliz

Ada Yüzgeç bile oynasa İcardi'nin yerine kazanmıştık bugün. Yazıklar olsun.

2412DPC0AG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

30 küsür yaşında bir adam çaprazları kopardıysa daha dönemez. Niye inat ediyorlar? Verin parasını gitsin işte.

Bu arada çok kişi yazmış bu takıma 6 değil 10 lazım en acilinden. 6 Lemina Toreira idare eder. 10 no da adam yok.

2412DPC0AG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ha bu arada o kadar aciziz ki hakem Lemina'yı 2. sarıdan atmaya kıyamadı. Gerek yok bunlar bitmiş zaten dedi.

Statta ısıtıcılarda maç boyunca çalışmamış taraftar soğuktan donmuş

Geri
Üst Alt