⚽ SL 25/26 H:18 | Galatasaray 1-1 Gaziantep FK | MS | 17 Ocak | beIN Sports 1

renktaş osimhen konusunda sana ve senin gibi düşünen kimseye hak vermiyorum. osimhen alınmak zorundaydı ve alındı. fakat singo+ugurcan : 70 küsür milyon euro. işte bu paraya taş gibi 4 tane oyuncu alırdık. her mevkiyi sağlamlaştırırdık.
Ugurcani mecbur alacaktin. Son an kaleci kalmayinca mecbur kaldin. Ben ugurcan her zaman önyargili birisi olarak hakkini veriyor diyebilirim. Singo hataydi cünkü sallai cok iyi götürüyordu sag beki. O parayi gidip ön tarafa yatiracaktin. Gelelim osimhene elbette alinmasini hepimiz istiyorduk ama baktigin zaman adami besleyecek oyuncu yok sol kanat fos ortsa saha 10 no yok bu adama bu paralari vetene kadar ihtuyac olan yerleri doldur önce. Zaten milli maclardan geri kalmiyor, sakatlik riski filan, bu sefer 75m€ verdigin adamdan faydalanamiyorsun. Osimheni aliyorsan sol kanat 10no birtane orta saha alacan yoksa hepsi bosa.

Bunu beklemiyorlardı değil mi maç sonu tüm stat yönetim istifa diye tepki göstermiş burasının Galatasaray olduğunu unutmuş bazıları

Taraftar tepkisini haklı görüyorum

Gidişat hiç iyi değil maalesef. Yarışın son hafta kaybedilmesindense, en erken vakitte olmasını tercih ederim şahsen. Gelecek sezona da bu hoca ile başlanmaması için böyle olması daha iyi olacak gibi. Aynı salaklıkları sergilemeyeceğini iddia edebilecek tek bir kişi var mıdır aranızda?

Geldiği süreçte Okan Hoca için en olumlu görüş bildiren kişilerden biriyimdir; hatta böyle kıymetli bir opsiyonun daha ideal şartlarda gelmesinin daha iyi olabileceğini bile söylemişimdir. Erden X Ali farkıyla ideal şartlar da sağlanmış oldu (Koç, Abdülkerim' e çemkirmese, yahut Kim Min Jae' ye talip çıkmasa o da işe yaramayacaktı) yürüdü gitti ama yol bitti, duvara toslamasına ramak kaldı.

Sövmeyeceğim sövmeyecegom...
Yunus sahada gezindi. Orta alan yol geçen hanı. Icardi saseyi taşıyamıyor. Son dakika eleman kacirmasa liderlik bu haftadan gidecekti. Okanin da yönetimin de acilen istifa etmesi lazım.

Devre arasi olmadan önce son mac kasimpasa maciydi ve takim iyi durumdaydi

Ilk macimiz ise trabzon maciydi ve o macta da genel olarak iyiydik

Eksikler falan bahane olamaz kasimpasa macinda da vardi ayni eksikler

Ciddi’ye almadigimiz süper kupa maglubiyetinin takim üstünde özgüven ve moral acisindan ne kadar etkili oldugunu görmek lazim

Böyle bir durum dan cikmak icin firsat maclari olur mesela atletico maci

O macta son kursun atilmali bütün gücümüzle olumlu bir sonuc icin oynamaliyiz ve bunu basarirsak kafamizi kaldiririz

Basaramazsak isler daha da kötü’ye gidebilir veya osimhen dokunusu ayagi kalkmamizi saglayabilir

Takımda sakatlık, formsuzluk, dar kadro dışında başka sorunlar var. Çok bariz belli oluyor.
Eller, kollar çok kalkmaya başlamış. Pas alamayan el kol surat yapıyor.

Sorun para mı, yerli-yabancı mı, hoca mı ?

Biri de olabilir hepsi de.

En büyük sorun futbolcuya dayalı sistem ,doymuşluk ve kibir.

Sürekli transfer diyenler icin sadece şunu diyeyim ,bu takim yaz donemi alması gereken ilk oyuncu Mertens yerine benzeri oyuncuydu

Icardi beyimizin işe yaramaz ve umursamaz bi topçu olduğunu anlamamız için illa rezil sonuçlar almamız mı gerekiyordu? Yeterince rezillik yaşadık iki haftada. Icardisiz ileride Barış kanatta Kutucu veya Kazım çıksaydık yüzde 99 kazanırdık, kötü futbol olurdu belki ama kazanırdık. Bi daha bu herife forma yüzü gösterilmemeli.

Fb macinda hic mücadele etmedin

Bu maçta ilkyarida biraz istedin ama konsantre değildin hic

Yine aynı civiklik ve gevşeklik ile 2 puan bıraktın

Singo diyoruzda bu adam turkiyede bile degil galiba yoksa tribünde gorunurdu

Bugün kadroda çok istenenlerden Fofana filan yerine mesela Dennis olsa çok daha fazla katkı sağlardı diye düşünüyorum. Takımın enerjisi düşükken, klas adamlar yerine enerji katacaklara öncelik verilmeli. Takıma 'aç' adamların katılması için geç kalındı; asların tükendiği durumlarda can suyu vazifesi görür bu adamlar; kritik zamanlarda o yüzden eksik kaldık...

Kardeşim doğanın kanununa aykırı. Sürekli olarak 11-12 adamla 50-60 maç oynayamazsin. Burası ultimate team değil gerçek dünya uyanın bundan. Kulübe kulübe diye gotumuzu bundan yirtiyoruz

Çok güzel oldu bu beraberlik inanın bana.
Bir şekil yenmeyi başarsaydık güzellemeler yapılıp mevcut takıma güven sözleri havada uçacakı.
Osimhen olmadan ligde ve Avrupada vasat bir takımız

Geri
Üst Alt