- 31 Ağustos 2021
- 69.206
- 49.567
- 3.258
@Emre Zeytinli (üyelere cevap verelim)
Keyifler nasil?
Keyifler nasil?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Asist yapıp telafi etti. Devrenin sonunda da topu direkten döndü.Yenilen golde baya rahat geçildi temkinli olmak lazım
Devreye 2-1 girilsin diye ufak ittirme.Maçı izlemiyorum ama bir şeyi merak etmekteyim. 5 dklık uzatma sebebi nedirb
Olaitan kaç paraBugün Sadece fenere değil forumdaki gamlı baykuş rebkdashlarımıza da koyacagız
@Vasfi Vural @Uğur İz gibi
emreyi çok özledim o benim totemimdi 3 senedir engelli bende şampiyon olduğumuz müddetçe engelli kalacaktı demiştim@Emre Zeytinli (üyelere cevap verelim)
Keyifler nasil?
Neyini beğendin yav? Uzaya iki top gönderdi. Messi gibi takılmaya çalışıyor. Ha basit oynamayı düşünürse bir şeyler olabilir.![]()
Junior Olaitan - Oyuncu profili 25/26
Junior Olaitan, 24, Benin ➤ Beşiktaş JK, 2025'den beri ➤ On Numara ➤ Piyasa Değeri: 5.00 mil. € ➤ * 9 May 2002, Porto-Novo, Beninwww.transfermarkt.com.tr
Asprilla bu herif gibi çıksın ben okeyim. Acayip herif son dk da harika orta açtı
Baliniza sokayim
De getBugün Sadece fenere değil forumdaki gamlı baykuş rebkdashlarımıza da koyacagız
@Vasfi Vural @Uğur İz gibi
Forumu birakti uzun sure, gecen gun bir hayat belirtisi verdi.emreyi çok özledim o benim totemimde 3 senedir engelli bende şamyon olduğumuz müddetçe engelli kalacaktı demiştim
Sessiz yapınca haber et Furkanım çok kokulu oluyor. İlkinde burnum tıkalıydı, buğuseptil etkisi yaptı burnum açıldı ama bir daha yaparsan, geçici şuur kaybı yaşayabilirim89'a kadar 1 1 devam ederse ümitleniriz Azizim ensesi kalınım![]()
Yav burada herkes oulai derken olaitan+dennis ilaç olur diyorduk![]()
Junior Olaitan - Oyuncu profili 25/26
Junior Olaitan, 24, Benin ➤ Beşiktaş JK, 2025'den beri ➤ On Numara ➤ Piyasa Değeri: 5.00 mil. € ➤ * 9 May 2002, Porto-Novo, Beninwww.transfermarkt.com.tr
Asprilla bu herif gibi çıksın ben okeyim. Acayip herif son dk da harika orta açtı
zaten febeli değil miydi ????Forumu birakti uzun sure, gecen gun bir hayat belirtisi verdi.
Ama fenerli oldu artik o.