SL 25/26 H:19 | Fenerbahçe 1-1 Göztepe | MS | 25 Ocak | beIN Sports 1

aston villa maçında yoruldular göztepe ligin en ters oynayan ve fiziksel güçlü takımı ama takımın ana iki stoperi yok o büyük sıkıntı. İki stoper olsa puan şansı yüksekti şimdi düşük biraz

Trendyol Süper Lig takımlarının formasını giyen Tony Soprano…Sizce en çok hangi forma yakıştı.webp

FB maclarini izlemeyin tavsiye ediyorum. 2026 sene sonuna kadar bizim mac disinda puan kaybedeceklerini sanmiyorum. Alternatifli bir kadro ama daha onemlisi hakem ve TFF duzeni.

Anadolu derbisi

1000046833.webp

Mumkun degil cihan aydin falan talimat beklerken olmasi ama gozepe hele bir yenerse abbooouuvvv.

Dip not, 3 sezondur ligde "avrupa bileti" bu kadar ihtimalli gormemistim. Kotu 3 4 haftalik surece herkes fena patlayabilir.

Göztepe'de defans hattı tamamen cezalı. Hiç izleyip kendinizi üzmeyin..sonucu baştan belli maç

Göztepe'de defans hattı tamamen cezalı. Hiç izleyip kendinizi üzmeyin..sonucu baştan belli maç
Olay fenerin gol atmasi degil ama bence goztepenin goller bulmasi.

Fenere her sekilde gol attirilacak. Ama duran top ama penalti.

Hakem maca bastan kafa kirik baslarsa goztepe 11 kisi bitiremez

Stoperler olsa Göztepe bir şey yapar derdim de şimdi net MS1.

la fonteine'den maçlar

Bu arada bir takimin ayni anda iki stoperi de cezali olmasi cok komik bir durum. Juve'nin meshur sezonunu hatirlatiyor. Adamlarda zaten defans topcusu yok, ustune her maci ilk 11 oynamis adamlar bu mac oncesi cezali. Yani Goztepe en az 3 gol yer gibi. Zaten mevcut duzende Kadikoy'den puan cikartmalari mucize, uzerine ekstra challenge cikartiliyor. Aklima Trabzon maci geliyor, 0-1 one gecip yalandan iptal edilen gol sonrasi gelen FB galibiyeti. Bizim sacma sapan Antep gibi takimlari yenemedigimiz ortamda adamlar bedavadan rakiplerini geciyor. Fiksture bakinda durum daha da karamsar hale geliyor, ulan zaten bizim mac disinda her ciddi maci evinde oynayacaksin, biraz iki pas yapan rakiplere karsi bu kadar mi garanti ortam yaratilir, 3-5-2'den iki stoperin olmamasi nasil bir 'sans'?

Gecen senelerde beklenemdik yerlerde puan kayiplari yasadilar, ama bu sezon kadro da o kadar derin ki bunun ihtimali cok az. Uzerine TFF, hakemler, Sosyal medya herkes adamlarin arkasinda. Yani gercekten bu sezon da sampiyon olursak adamlar lige gelecek icin de havlu atar futbol subesini kapatir bence.

Totem;
Göztepe kazanırsa hazirana kadar forumu bırakıyorum

Göztepe de 2 stoper olayını çok abartmışsınız topla çıkan takım değil göztepe 2 kazmanın yerine 2 kazma oynayacak asıl belirleyici olan hakem.uyduruk kırmızı kart, penaltı vs durum olmazsa bu maçı göztepe puansız geçmez.

Geri
Üst Alt