SL 25/26 H:19 | Fenerbahçe 1-1 Göztepe | MS | 25 Ocak | beIN Sports 1

Beinsport küfürü bloke edeceğine daha net şekilde duyulması için diğer sesleri kesti

Güzel tiyotra. En az gol yiyen takımın uyuduğu pozisyona bak. S. gidin. Şu ligde şampiyon olmak PL'de şampiyon olmaktan zor anasını satayım.

Şu Musaba yı biz çekemez miydik herif ligin bug ı olacak bu gidişle. Tiksindim artık bu kahpeler topçu kaptırmaktan. Ouali yi de alır bunlar yazıyorum kenara

göztepe en azından atak yapıyor normalde bunların rakipleri yarı sahaya geçmiyor

10 dakika izledim 10dkda tam 6 tane faulle alakası olmayan pozisyonda top fbye geçti, kapattım

transferleri yetiştiren vs yetiştirmeyen farkı bi açıdan da, antep maçında yapılan kaybın gereksizliği yüzünden anadolu maçlarında puan kaybı hakkımız kalmadı

2 transferide kanayan yaralarına pansuman olmuş yalnız bunların. Daha derli toplu oynuyorlar.

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Niye izleyip sinirinizi bozuyorsunuz siz yaw.Belli ki ittepe yatacak diğer şerefsizlere

Şu Musaba yı biz çekemez miydik herif ligin bug ı olacak bu gidişle. Tiksindim artık bu kahpeler topçu kaptırmaktan. Ouali yi de alır bunlar yazıyorum kenara
Bunun da bitiriciligi tuttu samsunda 10 tane top getirip 1ini olumlu kullaniyordu ..Kim ne derse desin tedesco etkisi var adamlarda bazi topculardan iyi verim aliyor

Ligde iyi topcuyu bırakmayacan artık bunlara. Bayern olacak takım biziz bunlar değil

Devre arası gelip takıma maksimum katkı veren oyuncu Musaba. Kerem'e kalsaydı daha umutsuz durumda olurlardı.

Geri
Üst Alt