⚽ SL 25/26 H:19 | Karagümrük 1-3 Galatasaray | MS | 24 Ocak | beIN Sports 1

Bu maçta Arjantinli kesin 11 çıkar. Kocaeli maçından ders almadı çünkü almaz adamda o kapasite yok.

Geçen hafta farkındaydı ligde her maç final niteliğinde diyordu çünkü biliyor fener öne geçse bırakmayacak. Sen hala olmayan adamlarınla rotasyon kovala.

Senin kovulduğun günde ben gülecem

Sen puan kayıp haklarını saçma sapan maçlarda kullandın. İçerde Trabzon Beşiktaş yensen Kocaeli ve antepi yensen ligin ikinci yarısı Trabzon Beşiktaş Göztepe Samsun deplasmanlarında kullanırdın bu hakkını.

Fenerin başka bir stepne takımı. Bize karşı her maç nasıl motive olduklarını biliyoruz. Yani herkes transfer nöbeti falan tutuyor da kazanamazsak o transferlerin hiçbir anlamı kalmayacak.
KONSANTRASYON!!!

sabah uyandigimda galibiyet görmek istiyorum

tokyo trenimi zehir etmeyin bana

Son 24 nerdeyse garanti gibi City maçı içinde rotasyon yapma yani.

Sormak lazım Okan efendiye ön taraf rotasyon bahanesiyle yedek kalıyor icardiyi oynatıyorsun her maç oynayan davinson Apo niye rotasyona giremiyor ? Oraya niye transfer yapmadınız ?

Nerden tutsan elinde kalır çok amatör yönetiliyoruz

O yukarıdaki 11'i kim yaptı bilmiyorum da bundan sonraki süreçte sezon sonuna kadar zaten garantilenmiş maçların son dakikaları hariç İcardi 1 dk süre alırsa Okan Buruk gidene kadar en büyük Okan Buruk düşmanı olurum.

Ahmet ve İcardi aynı anda sahada olursa bunlara bile puan bırakabiliriz şakası yok

Rotasyon diyorlar ahmed diyorlar icardi diyorlar
Seçil ben dayanamıyorum

Lig sonuncusu ve 9 puanlı takıma karşı da bir zahmet korkmayın.

Burada full yedek çıkıp puan bırakıyorsak zaten bırakın şampiyon olmayalım.

İcardi’yi lig sonuncusuna bile oynatmayacaksan şu an sözleşmesini fesih etmeniz lazım 10 milyon Euro ödüyoruz

Geçen maç Yunus Sane öldü. Sara’nın sakatlık riski sürüyor. Lemina öldü.

Bu adamlar yerine kim oynayabiliyorsa onlar oynuyor işte.

Lig sonuncusu ve 9 puanlı takıma karşı da bir zahmet korkmayın.

Burada full yedek çıkıp puan bırakıyorsak zaten bırakın şampiyon olmayalım.

İcardi’yi lig sonuncusuna bile oynatmayacaksan şu an sözleşmesini fesih etmeniz lazım 10 milyon Euro ödüyoruz
evet oynatamayız, icardi 3.lig kalitesinde şu anda

Geri
Üst Alt