⚽ SL 25/26 H:19 | Karagümrük 1-3 Galatasaray | MS | 24 Ocak | beIN Sports 1

Bu arada kulup tivitlerinde passolig yerine biletix yaziyor.

Ne alaka analamdim

Noa Lang’ın lisansı henüz çıkmadı, işlemlerin bugüne yetişmesi zor. (HT Spor)

O muhtemel 11 dogruysa alinin bir şey yapmasına gerek yok sen kendini zaten icardi askına bitirirsin yakında.

oynatmamak için lisans bile çıkarttırmamış herhalde.Aynen git haftada 3 maç sane-barış oynat da city maçlarında halleri kalmasın oynamaya , hayvan gibi mücadele etmemiz gereken city maçı varken şu maçta langı oynatmayacaksak neden aldık ? Boktan gümrükte sane-barış oynatmanın hiçbir mantığı yok ya.Tarihi rezillik olacak valla city maçında durduk yere

sane barış kesinlikle ilk 11 olmamalı eğer noa lang oynamayacaksa. bu tarz dandik maçlara yorgun formda topçu yerine her zaman dinlenmiş formda olmayan topçu ile çıkmak lazım. hatta davinson sallai ve abdulkerim lemina da oynamamalı

uğurcan
kazımcan kaan jacobs eren
torreira sara
yunus ilkay kutucu
İcardi
11 i ile çıkmalıyız ama hoca böyle bir 11 ile çıkmayacaktır neden çünkü kendisi yedekteki topçuları motive ve disipline edemiyor.

Bu arada kulup tivitlerinde passolig yerine biletix yaziyor.

Ne alaka analamdim
passolig zorunluluğu kalktı aslında, isteyen kulüp istediği bilet sağlayıcıyla anlaşabiliyor, gümrük biletix le anlaşmış demek ki. Samsunspor da biletinial üzerinden satıyor biletlerini mesela. Bizim dört büyükler tabii ki font işinde olduğu gibi taraftarını uyutmaya devam ediyor, ne tarz ilişkileri varsa artık passolig sahipleriyle

Son düzenleme:
passolig zorunluluğu kalktı aslında, isteyen kulüp istediği bilet sağlayıcıyla anlaşabiliyor, gümrük biletix le anlaşmık demek ki. Samsunspor da biletinial üzerinden satıyor biletlerini mesela. Bizim dört büyükler tabii ki font işinde olduğu gibi taraftarını uyutmaya devam ediyor, ne tarz ilişkileri varsa artık passolig sahipleriyle
E o zaman girislerde passolig ya da tuttugun takim tatavalari olmayacak aslinda bir bakima.

Kendi biletimizi neden kendimiz pazarlamiyoruz acaba.

1769264134412.webp

Leroy Sane, Karagümrük karşısında yedeklerde. (Ali Naci Küçük)

Icardi oynarsa puan kaybı geldiği taktirde hoca bugün istifasını vermek zorundadır, bugün yapılacak en ufak hatayı kabul etmiyorum ilk yarıdan maçı bitirmek zorundasın !.

fener 2 gün önce mac oynayan genduziyi ayagin tozuyla maca cikariyor üstüne bizim orta sahayi ezip gol de atiyor

bizim beceriksiz reziller 2 gündür istanbulda olan adamin lisansini cikaramiyor

bu kadar rezil bir yönetim olamaz

Geri
Üst Alt