⚽ SL 25/26 H:19 | Karagümrük 1-3 Galatasaray | MS | 24 Ocak | beIN Sports 1

Neymis? Sorun Icardi degilmis, Osimhende Icardi gibi tamamen bir adada ve sifir iyi bir pas ve ortayla oynatiliyor.

Tek kelimeyle rezalet erken gol bulunca farka gideriz sandıydık

Bakin transferleri yetistiremedigimiz icin 2. Macta da puan kaybedecegiz.. Bu kadar aptal bir planlama olamaz senin takimin devre arasina zor girmis 24 ocakta 1 tane yeni transferin yok yedekte
Komple Cityi de alsan okanla bu kadar oluyor karagümrüğe karşı transfere ihtiyacımız varsa kulübü kapatalım adamlar ezdi bizi

Tam anlamıyla rezilliktir bu. 9 puanlı takım bizi çatır çatır ezmiştir. Teşvik meşvik umrumda değil eziliyormuyuz eziliyoruz

Rakip atağı sonlandırmadığı sürece asla top kazanamıyoruz. İkili mücadele de yok, pas arası da yok. İnanılmaz bir şey gerçekten. Ben TV karşısında utanıyorum, sinirleniyorum. Sahadakiler zerre kadar utanmıyor, reaksiyon vermiyor.

Yönetim bu rezillere haddini bildiremiyorsa taraftar bildirecek.

CL maçları öncesi ve sonrası oynanan maçlar hepten eziyet olmaya başladı.

Okan Hocam kusura bakma ,Atletico'ya karşı, City'e karşı o takımı ben de motive ederim. Sen daha Karagümrük 'ü falan geçtim en büyük en ezeli rakibin Fener'e bile takımı motive edemiyorsun. Böyle olacaksa biz yollarımızı ayıralım hocam. Şu takımın öyle aman aman taktiğe de ihtiyacı yok motive olsun yeter ya.

Bu takıma ilk l kilit açıcı 10 numara lazım hanş rakibimizde birden fazla olan , Talisca, Asensio gibi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Mevzu oyuncular ya da transfer değil
Hoca yok hoca

Beyler yorumları görende Türkiye ligi sonuncusu ile oynuyoruz sanar. Bu seviyelerde bu futbol normal

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Futbolcular NET maç seçiyor. Böyle profesyonellik olmaz ve kabul edilemez.

Geri
Üst Alt