⚽ SL 25/26 H:19 | Karagümrük 1-3 Galatasaray | MS | 24 Ocak | beIN Sports 1

O da berbat
Bi kaç maç dinlenmesi lazımdı
O linç edenlere sokayım..İş bilmez çapsız alayı..barış be yapıyot yunus ne yapıyor haftalardır.osimen ne yapıyor..Sara,ilkay leş topçular..
Torrera kötü olunca hemen akbaba gibi üşüyor çapsızlar.
Reis bu taraftardanda cacık olmaz.

Böyle rezil bir futbol oynamaya da bu maçta puan kaybına da hakkı yok Galatasaray'ın. Sane'yi de Lemina'yı da alacak oyuna ikinci yarı başlarken, başka çaresi yok Okan Buruk'un.

Komple Cityi de alsan okanla bu kadar oluyor karagümrüğe karşı transfere ihtiyacımız varsa kulübü kapatalım adamlar ezdi bizi

Bu adamlar basariya doymus arkadas bu kadar acik ve net motive olamiyorlar...Takima yeni bir soluk katarsin bir heyecan aksiyon getirir..Ben en cok bundan istiyorum transferi misal oulai gelse baya gaza getirir bizimkileri bunlar hep ayni adamlar ayni ortamda birbirlerini olduruyorlar

Hoca bu saatten sonra gitmez boşuna onu isteyip sinir olmaya gerek yok önemli olan ısrarla yaptığı hataları görmesi onu yapamıyor şimdiye kadar torreria belli ki aklen gitmiş sezon sonu da bedenen gidecek belli ki bu durumda senin leminayı yedek bırakma lüksün yok rakip kim olursa olsun ayrıca yunus haftalardır yok onu oynatma lemina ve sana girmeli

Bu nasil rezillik. Zaten bütün sezondur futbol filan oynamiyoruz, artik pik yapti is. Böyle zor sampiyon oluruz. Kos koca ilk yari bir pozisyona girdik.

Çok canım sıkıldı. Nisan ayı itibariyle bu takıma total değişim şart, hoca dahil. Şu an 11'de Osi, Sane ve Uğurcan kalsın, diğer herkes gidebilir naçizane nezdimde

İlk yarının özeti:
Olimpiyatta her maç sürekli ayağı kayıp düşen bizim oyuncular. Ne yazıktır ki rakiplerde böyle bir şey gözükmüyor.

takım sene başından beri çok kötü hücum ediyor
mesele sadece ciddiyet meselesi değil
attığımız gollerin çoğu rakibin yaptığı ekstra bir hata ya da bireysellikle. güzel bir hücum neredeyse yok.
çok ciddi sıkıntılar var.
adım adım patlamaya gidiyor bu ekip.

Lang asprilla diyorsunuz
Sane’yi bile oynatamıyor bu hoca

Mevzu oyuncu transfer değil
Bu adam top oynatamıyor

Geri
Üst Alt