⚽ SL 25/26 H:19 | Karagümrük 1-3 Galatasaray | MS | 24 Ocak | beIN Sports 1

Yine cl dönüsü sifir konsantrasyon ile oynanan bir mac

Yedigimiz gol de savunma hatti ofsayt’i falan tamamen unutacak kadar macta degiller

Sorun oyuncular değil sistemsizlik. Beyzademiz teknik direktörlük yerine bar bar gezmekte. Bir plan yok bir aksiyon yok. Kafasına göre takılıyor. Lemina yerine ilkay koyup aynı görevi vererek kadar futboldan kopmuş. Oyuncu yerine hoca bulmamız lazım

Adamlar çatır çatır ilk yarıyı hak etti beleşe gol atan onlar değil biziz dua edelim de mağlup girmedik.

Lige havlu atmis takima karsi bu oyuna ne diyecek acaba hoca.

Üzgünüm ama Torreira aşırı kötü. Ve sebebi formsuzluk falan değil abicim kafası burada değil çok belli

Torreira 35 yaşında da değil üstelik. Bu takımda yanında Kerem Demirbay, önünde Mertens, kanatlarda Ziyech Zaha varken Torreira sırtlıyordu orta sahayı.

Oynamayacak durumdaysa oynatmayın böyle olmaz bu iş.

Altıpasta topu tavana diken adam görünce gırtlağımı sıkıyorum

Asprilla iptal, adam gibi bir 10 no alsinlar.
Oulai iptal, adam gibi 6 no oynayabilecek adam alsinlar

Davinson efendi başı kesik tavuk gibi
Torrik kafa maçts değil
Yunus berbat
İlkay veteran topçu olmuş
...
...

Olayın özü üç oyuncuya 135 milyon verip takimi
10 yabancı toplam 13 14 oyuncu ile üç kulvara mahkum etmek bunu burda çok tartıştım yazin
Osimhen ve Singoya o paraları bağlamak yanlış dedim haklida çıktım ocakta takım bitti 13 kişiyle lig CL bitmez

Acayip sis var takımın üzerinde böyle uğursuzluk gibi.

Allah rızası için daha önce maçları izlemeyip izlemeye başlayan kimse 2026 da maçları izlemeyi bıraksın

Yunus, İlkay ve Sara üçlüsünü aynı anda Çemişgezekspor karşısına bile çıkarmam.

Maçı alamazsak şampiyonluk gider 8de 8 diyerek girdiğimiz fiksturde galibiyet almicaklar nerdeyse

Bu okana transfer felan yapmasınlar bundan fazlası olmaz paraya günah

24040RN64Y cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt