⚽ SL 25/26 H:19 | Karagümrük 1-3 Galatasaray | MS | 24 Ocak | beIN Sports 1

Kornerlerden ne güzel goller çıkarıyorduk. O da yok artık.

Avrupa'daki fena olmayan oyunu ve sosyal meselelerden dolayı destekleyelim diyorum, sağ olsun yine pişman ediyor hoca. Bu git geli 10 kere yaşattı artık yeter. Bu takım bu ülkede her takımı ezmek zorundadır. Bu bütçelerle hem de.

Özbek maç sonrası neşteri vurabilir. Kafasında bir isim var gibi..
18e083f19a3f4382450d7b75413a7434.jpg

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şimdi İcardi’yi sokarsa maçı kapatırım

Hedef göstermeye gerek yok takım olarak hepsi tel tel dökülüyor.

Katılmıyorum, Sallai çok iyi. Apokerim kaç kere iyi müdahale etti. Jakops fena değil. Sara 1 gol + çok net gollük pas attı. Osimhen mücadele ediyor, Barış fena değil.

Sanchez, Torreira, Yunus berbat. İlkay ise yani düz oyuncu gibi takılıyor. Efe Akman da bu kadar oynardı.

Ulan nefret ettirdi şu şamp ligi, yahu bu maç önemliiiiiiiiii buuuuuuuuuu, City 10 atsa da 24 tesin 10 atsan da aynı, bu nasıl bir kepazelik, bu nasıl bir rezillik, ömrümde bukadar kepaze bir Galatasaray oyunu görmedim
Kesinlik City maçı formalite asıl bu maç önemli ama başta hoca olmak üzere kimse bizim gibi düşünmüyor demekki.

Son 2 aydır falan rakip ceza sahasından seken ikinci topların hiçbirini alamıyoruz. Aynı şekilde bizim ceza sahasından uzaklaştırılmaya çalışılan ikinci topları da alamıyoruz en büyük sıkıntı bu

Hiç oyuncu falan haybeye transfer etmesinler abi , gemiyi limana yanastirip hoca ve yönetim şut, bu maçı yensekte bu takım şampiyon falan olamaz

Bi de şu olimpiyat stadını sebep olarak sunup durmayın hiç yoktan futbolcuların sığınacakları bi bahane yaratıyorsunuz başta okan hoca

Dan dun, dan dun,
hatalı pas,
dan dun, dan dun,
hatalı pas,

OB futbolunun özeti.

Geri
Üst Alt