- 3 Temmuz 2012
- 137.977
- 86.847
- 5.338
nöbette akşama kadar bana saldıranlara sadece aksam macı izleyin demiştimTorriğiniz nasıl beylerçok istkrarlıydı en iyi oynayan topçumuzdu
![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
nöbette akşama kadar bana saldıranlara sadece aksam macı izleyin demiştimTorriğiniz nasıl beylerçok istkrarlıydı en iyi oynayan topçumuzdu
![]()
Artık maç da seçmiyorlar. Hiçbir maç umurlarında değil. Fb derbisini bile umursamadılar, kupa verdik heriflere.1- oyuncular maç seçiyor
2- yorgunluk var
3- gümrük prim işi var aç köpek gibi saldırıyorlar
Orta saha olü zaten. Torreira yok ilkaya baston gerekiyor. Bu orta saha ile zor.Ortasahada iş yok. Oyun kurulumu olmaz mı bir takımın?
Enteresan bir torreira fan kitlesi var. Babalarının oğluymuş savunuyorlar hemen hakarete geçiyorlarnöbette akşama kadar bana saldıranlara sadece aksam macı izleyin demiştim
Mancini sezonu kopyaHele SL'de play offu gecelim siz o zaman asil komediye bakin.. Bu takim fenerden 10 puan fark yer.. Adamlar lige motive olmuyor inanilmaz bir olay ..
Biz bu feneri eze eze sampiyon olacak takimidik sirf sampiyonlar liginde devam ediyoruz diye adamlar ligi birakti resmen..
Çift santrafor yapalım da 3 yiyelim