Tuna Köse
Baba Gündüz
- 9 Haziran 2011
- 88.414
- 47.959
- 4.933
Nefret ettim nefret.Bu topa hakim olma futbolu artık bitti dikine hızlı tempolu oynucaksin her maç yarısı top çevirme ile geçiyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nefret ettim nefret.Bu topa hakim olma futbolu artık bitti dikine hızlı tempolu oynucaksin her maç yarısı top çevirme ile geçiyor
"Yani tabiiki istedigimizi yapamadik. Top rakipteyken irfan hocanin reel sarmalina engel olamadik. Stad malum, berbat. Bu stada alerjimiz var yani hep soyluyorum "BU İLK YARININ HESABI SORULMALI
%100. Ayrıca egolu yıldız eskileri olmayacak. 2 star yeterli (Osimhen ve Sane).Genç ve dinamik. Dinamizm şart. 30 yaş üstü en fazla 3 futbolcu olacak sahada
Sifir konsantrasyon ve sifir mücadele var saha da bizim adimiza
Okan hoca bile saha kenarinda saga sola daha fazla kosmustur
Her cl öncesi ve sonrasi bu sorunlar olmamali sadece hoca’nin degil yönetimin de artik bazi uyarilarda bulunmasi lazim
Söz konusu zamli yeni sözlesmeler olunca hemen menajerleri yollamayi biliyorlar kulube
Heo söylüyoruz kral dinleyen yok. Koşacak takım bizim takım koşmuyor asla%100. Ayrıca egolu yıldız eskileri olmayacak. 2 star yeterli (Osimhen ve Sane).
Avrupa zaten gidecek, en çok 1 tur oynarız, ama burda puan kaybı ile lige havlu atarız 3-5 maça da fark açılır ama bence zaten bu sene lig gitti.Bu kafayla lig gitmez. Mancini dönemi gibi bi anda dağılırız. Bi bakmışsın Avrupa da gitmiş.