⚽ SL 25/26 H:19 | Karagümrük 1-3 Galatasaray | MS | 24 Ocak | beIN Sports 1

Bu tip maçlar çok zordur. Yüklü bir konsantrasyondan çıkıp gelip 4 gün sonraki City maçı aklında olmayan oyuncuya ben oyuncu demem.
Sezon başı zaten bu tip maçların olabileceğini herkes yazdı şimdi asıp kesmenin alemi yok önemli olan kazanmaktı.
Kayseri maçınıda alıp bir süre rahatlayıp liderliğimizi perçinleyeceğimizi umuyorum.

Bu Sanchez'in hali ne olacak böyle?
Her maç gol yediriyor. Çok vurdumduymaz oldu iyice.

İlkay da ruh gibi. Koşmaya mecali yok.

Yunus, Barış, Toreira çok formsuz ve isteksizler.

Şu formsuzluğa rağmen ne Kutucu ne de Yusuf 5 dakika bile süre alamıyorlar. O derece kalitesiz yedeklerimiz.

Su golde ilkay orta falan guzelde golun asil kilit noktasi leminanin tek topta aninda ilkaya atmasi topu, ne defans oturmusnhalde, ne markajlar var. Osimhende acigi bulup atiyor.

Bizim ortasaha liverpool macinda bunu asiri iyi yapti, hemen kendisni gosteren ve tek topta paslar vardi. Bu isin cogalmasi lazim

Tebrikler Galatasaray'ım Harika başladık, sonra sıkıntılar yaşadık ama Gabriel Sara geceye imzasını attı. Bir süredir ciddi bir ritim artışı yaşıyordu ve sonunda formasını aldı Brezilyalı De Bruynem. Victor Osimhen de harika bir gol attı ve kalitesini gösterdi. Devam.
20260125_001620.webp

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Her kulvarda yıkılmadan savaşmaya devam. Galatasaray bu ülkenin en başarılı ve en güçlü takımıdır. Gabriel Sara mest etti. Brezilyalı ve kaliteli bir ofansif orta saha kadar haz veren başka bişey yok. Bu takıma Lang, Asprilla ve orta sahada eklenecek bunu unutmayın. 🫡
InCollage_20260125_001854986.webp

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt