Furkan Kaya
Tecrübeli Üye
- 2 Haziran 2024
- 7.415
- 5.444
- 1.043
ben jkya ölümüne uyuzum ama bunların hocasına uyuz olamıyorum naif bi herif takılsın hemen kovmasınlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çok rezil topçular var ligde.Umut ve Seslar içine etti maçın gg
Ole iyi bir dede, toksik biri değil. Hatta çok da geliştirici bir herif ama Bjk saçma sapan kadro kuruyor. Ole'yi bin defa tercih ederim Jose yerineben jkya ölümüne uyuzum ama bunların hocasına uyuz olamıyorum naif bi herif takılsın hemen kovmasınlar
vücudu küçük olan oyuncularda daha etkili oluyor bu hareket sanki. çat diye dönüyorlar. ya da göze daha hoş geliyor diyelim.Barış da yapiyor
jkya yakışmayacak karakterde biri bunlara çirkef biri lazımOle iyi bir dede, toksik biri değil. Hatta çok da geliştirici bir herif ama Bjk saçma sapan kadro kuruyor. Ole'yi bin defa tercih ederim Jose yerine
Yav zaten 10 kişi geri cekilmissin. Tutacağım belli başlı adamlar belli herif bomboş dönüyor.Rafa denen kamil 85 dakika yatıp 5 dakika oynamaya çalışan oyuncu. Az beyni olan herhangi bir teknik direktör direkt son dakikalarda yapışacak rahat ettirmeyecek bir oyuncu sokar maçı bitirirdi.
Herif bildiğin bu maç berabere bitmemeli diye mal mal değişiklikler yaptı.
Sen niye uzuluyon fener dusunsunKahretsin!!! Gol attiklari dakikaya bak!