- 20 Ağustos 2009
- 16.731
- 20.238
- 2.973
Ligin ilk iki haftasını detaylı etüt ettiğimizde Eyüp ve Gençler düştü üçüncü takıma da 1-2 hafta içinde karar verilecektir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
millet çatır çatır kaleci buluyor biz ederson'a 8 maaş vermek için yanıp tutuşuyoruzEyupun kalecisinin ayaklarida iyi ucuzdur bu
Eyüp düşmez iyi kadroları var hoca kötü, ne kadar erken değiştirirlerse o kadar iyiLigin ilk iki haftasını detaylı etüt ettiğimizde Eyüp ve Gençler düştü üçüncü takıma da 1-2 hafta içinde karar verilecektir.
Evet ama avrupa donusu yine deplasmandalar. Alanya ile macBjk nin konya deplasmani ertelendi di mi.
Banko maglubiyetti.
Oda muhtemel beraberlik, alanya fln izlemedim ayrida vasat alti diye bakiyorum.Evet ama avrupa donusu yine deplasmandalar. Alanya ile mac
Yedek tutulabilecek bir takim asla degil, dunku fener bile bu bjknin 3 gomlek ustunde hala. Yaz boyu boyle olmamasini diledim ama oyle.Eyüp çok kötü oynadı. Bjk gol atsın diye çok ikram ettiler. Rafa bjknin yarısı. Bizde olmasını istediğim tek adam. Bjk'ye verilen penaltı komedi. Fener şampiyon olamaz ise bunları yedekte tutacaklar biz şampiyon olmayalım diye.