⚽ SL 25/26 H:2 | Galatasaray 3-0 Karagümrük | MS | 15 Ağustos

Yunus... Seni sevemedim süt oğlan. İlk oynadığın günden beri. Emre Çolak gibi, Kerem gibi.... Sevemedim

1-0 öne geçip rakip 10 kişi kalınca maçı kafada bitirdi bizimkiler. Ciddi alarm verdik özellikle 45-60 arası. Ağustos ayını da yükleme yaparak geçiriyoruz galiba. Takımdaki düşüklüğün sebeplerinden biri olabilir gibi geldi. Gümrük maç 1-0'ken bulduğu o net fırsatı atsa durduk yere strese sokacaktık maçı. Osimhen girdikten sonra ciddiyet kattı. Barış maçı kopardı, Icardi'nin golüyle de pamuk gibi olduk. Gol yemeden 2/2 yapmanın, cuma akşamı galibiyetinin tadını çıkarmak lazım her şeye rağmen.

Abi niye bizde ya, her fotoda her macta 10 tane mesaj geliyor " nabion knka burda?" diye .

Hocalarını beğendim.
Adamı maç sonu dinledim İspanyolca konuştuğunu görünce epey şaşırdım. Baktım da adam Çek'miş.

2 sene İspanya da top oynamış. Yine de bayağı akıcı konuşuyordu. Mesela Arda 6-7 sene İspanya'da kaldı bunun çeyreği kadar konuşamıyor İspanyolca.

Fatih Karagümrük hocasini tebrik ediyorum. Bu kadroya ragmen baya iyi oynatti. Yaptigi mac sonu aciklamalari da hosuma gitti.

Türk olsa hakem makem diye aglar zirlardi. Gecen haftaki hiyar gibi.

İstediğimiz seviyede değiliz daha ligin 2. haftası bir kaç hafta öncesine kadar hazırlık maçı oynuyordu bu takım

Bu zor başlangıç dönemini çok da zorlanmadan 3-0 3-0 geçmek inanılmaz iyi oldu 5. veya 6. haftalarda hem oyun hem de skor olarak çok daha iyi bir seviyede oluruz bambaşka şeyler izleriz

hocanın oyundan memnun olmaması bizim icin avantaj fakat transferde hala ve ısrarla ortasahadan bahsetmemesi beni ürkütüyor

Geri
Üst Alt