Cafer Güney
Büyük Kaptan
- 24 Temmuz 2021
- 26.452
- 44.482
- 2.388
Allah bunları kahretsinBizim sirt numaralar arial olarak mı kaldı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Allah bunları kahretsinBizim sirt numaralar arial olarak mı kaldı
Ahmet!!!!Kötü hislere sahibim!!!
ferahbot mu....yapmayin ya
Ya cok basit sekilde en kotu gecen seneki avrupa fontunu kullansinlar , millet bastirmis oyle forma zaten. Akil tutulmasiAllah bunları kahretsin
Ve alakasiz ses dusmesiyle " bu arada iste minik bir taraftar annesinin kucaginda"yüzde doksan dokuzluk gol şansı
![]()
Aziz topla gidiyor verdi pasınıyüzde doksan dokuzluk gol şansı
![]()
Ben anlamadim, font mac ekipmanlari vs hazirlanirken basilmiyor mu mactan bir kac gun once falanfont konusunda bizimkiler pazar markasıyla fazlasıyla ürün stokladılar galiba o yüzden salaga yatıyorlar,taraftarda ses cıkarmıyor
Arial'den çok yüklü bir alım yaptık herhal, zarar etmeyelim diye bu sene arial kullanacağız gibi.Ben anlamadim, font mac ekipmanlari vs hazirlanirken basilmiyor mu mactan bir kac gun once falan
Bjk, Fb stok yüzünden devam dedi demek ki önce basılmıyor herhalde.Ben anlamadim, font mac ekipmanlari vs hazirlanirken basilmiyor mu mactan bir kac gun once falan
Cok sacma yavBjk, Fb stok yüzünden devam dedi demek ki önce basılmıyor herhalde.