⚽ SL 25/26 H:2 | Galatasaray 3-0 Karagümrük | MS | 15 Ağustos

Konsantrasyon problemi var. Ona rağmen maçı bitirebilirdik ilk yarıdan ama Barış çizgiden çıkardı şanssızlık orada. İsim isim saymayacağım ama genel anlamda bir konsantre olamama durumu vardı. Yunus, Tor, Lemina yaptığı işleri yapamadılar yani.

Sane takıma alışamadı kendi de hazır değil tamam da Karagümrüğe karşıda sırıtma be abi, bu sene yine bombok bir avrupa geçireceğiz adım kadar eminim.

10 kisiye karsi zorlaniyoruz

Uzun zaman sonra ilk defa bu kadar berbat bir GS izliyoruz

Rakip 10 kişi biz bu maçı nasılsa kazandık tripleri var da 1 tane yersin neye uğradığını şaşırırsın. Ciddiyeti elden bırakmamak lazım. Kaç tane pozisyon ciddiyetten uzak hareketler yüzünden bitmedi

Takım hiç hazirlanmamis . Adamlar 10 kişiyle bile rahat rahat pas yaptılar. Hiç yakıştıramadım takıma. Prestebcok büyük problem var. Olmadı ilk yarı.

2412DPC0AG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu maç üzerinden Galatasaray’ı küçük görenler;
Siz ne ayaksınız?
Bu havada çocuklar kendini fazla sıkmıyor rakibe göre muamele.

sane-yunusu soyunma odasından hiç çıkarmadan sahaya meesajı net vermesi lazım okan hocanın dingonun ahrı değil burası daha avrupa maçları başlamadan böyle maç seçiceklerse ona göre para alsınlar o zaman , 50 bin kişi tribünü doldurmuş şu rezalete bak

oyunu şekillendiremiyoruz
kanatlarımızı sıfır
bir 8/10 ihtiyacı göze batıyor
ama belki düzelir zamanla

bir de lemina'yı iyi bulmadım. hazırlık maçlarında da bir tık yavaştı. sıkıntı olabilir o bölgede.

Geri
Üst Alt