Mehmet Mert
Parçalı Üye
- 15 Temmuz 2012
- 2.910
- 1.208
- 1.773
5 atalim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Passodanarkadaşlar merhaba iyi günler. genel satis icin bilet kaldi mi acaba nerden takip edebilirim?
Kac bilet cikti meraktayim, ben su on satis kisminda GSPlustan baktim bilet olarak ust kat tribunleri, kale arkasi tribun kategorileri yoktu hicBöyle bir şey yok saniyede bitti biletler
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu şekildeki aklı selîm postları başımızın üzerine koyarız.göründüğü kadar kolay maç olmayacak, full kapanıp ellerinden geleni yapacaklar
Bence bunu dillendirilmesi ve düşünülmesi mevzuyu gereksiz büyütüp patlatabilir tersine etki ile böyle bir baskı yaratmanın pozitif faydası olacağını sanmamŞimdiden yazayım hatta favlayın!
Namağlup şampiyonluk geliyor
GüldürmeŞimdiden yazayım hatta favlayın!
İlk mağlubiyette küçük bir tatile çıkılacak malesef Kemalciğim.Şimdiden yazayım hatta favlayın!
Kimse yenemez bizi! Herhangi bir dsrbide bizi 70 dakika 10 kisi bieakacak bi polonyali sığır da yokİlk mağlubiyette küçük bir tatile çıkılacak malesef Kemalciğim.
maalesef üçüncü kişiler üzerinden bir miktar daha pahaliya girecem hallettik bilet işini. 10 senedir bekliyorum maca gidemedim bu sefer girecemBöyle bir şey yok saniyede bitti biletler
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
GSPlus yapmak şart oldu. 2 Sene sonra ilk defa sorunsuz bir şekilde her kategoriden bilet bulabildimmaalesef üçüncü kişiler üzerinden bir miktar daha pahaliya girecem hallettik bilet işini. 10 senedir bekliyorum maca gidemedim bu sefer girecem