⚽ SL 25/26 H:2 | Galatasaray 3-0 Karagümrük | MS | 15 Ağustos

skordan sonra yapması doğal aslında ya. rakip takım husuunda dedim ben. yoksa malesef dar bi kadroyla oynadık geçen yılı. başarıyı da bu getiriyor aslında. büyük takımın 11 i net olmalı her maç farklı isimler atılmaz sahaya.
Sana ek olarak benim o konudaki anlyamadigim sey su, takimin sahadaki yarisini degistirip nasil genclere sure vereceksin.

Attim ornek olarak: arda unyayin sanchez eren lemina ucgeniylensure almasi lazim mesela onunde berkanla falan degil.

Ya da zaniolo ya sure verdin ahmet kutucuyla olmamasi lazim bu. Oyle yapinca hic birinden en ufak verim alamiyorsun gibi geliyor bana mesela

Ya da skor koruyacaksin(bu mac icin demiyorum) sure etitmek icin 2 3 dkda bir oyuncu sokmak yerine 1 anda herkesi sokmak sureyi eritmemek, tempo dusurmemek.

Icardi skora gore belki 80-85 gibi girer bence. Osi minimum 45 dk olur sahada

kardeşim nerde bu forvetler alın vitrininize koyun bari

Kgümrükün kadroya bakmayın çok berbat. Şu maç 5+ olmuyorsa üzülürüm.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sana ek olarak benim o konudaki anlyamadigim sey su, takimin sahadaki yarisini degistirip nasil genclere sure vereceksin.

Attim ornek olarak: arda unyayin sanchez eren lemina ucgeniylensure almasi lazim mesela onunde berkanla falan degil.

Ya da zaniolo ya sure verdin ahmet kutucuyla olmamasi lazim bu. Oyle yapinca hic birinden en ufak verim alamiyorsun gibi geliyor bana mesela

Ya da skor koruyacaksin(bu mac icin demiyorum) sure etitmek icin 2 3 dkda bir oyuncu sokmak yerine 1 anda herkesi sokmak sureyi eritmemek, tempo dusurmemek.
öyle tabi yoksa zamanında berkandan demirbay dan verim alma sebebimiz as kadroyla oynamaları. sezonu kaldırmadıklarından düşüşlerinde formayı baskalarına kaptırdılar.

Yunus Akgün show bekliyorum bu maç.

İcardi osimhen de kadroda olacakmış. Karnaval havası olacaktır insallah kazasız belasız 3 puanımızı alıp yolumuza devam ederiz

Salı günü transfer bombaları patlayacak.

Bu şikeciler nasil çıktı lige anlamadim ,kadroları 2.lig icin bile kötü ,bu hurmayi arkadan birisi ittiriyor muhtemelen

Geri
Üst Alt