- 31 Aralık 2015
- 12.971
- 8.194
- 1.488
Arda'yı cikarmazsa 2.saridan atılır.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İşte bizimde her maçtan sonra açiklama yapıp ortamı germemiz lazım. Ama bizimkiler çiçek böcek kardeşlikbu aşşağılık takım neden her maçımız sonra açıklama yapıyor biliyor musunuz, kendileri sürekli kollanan iğrenç şikeci bir takım olduğu için bizim yapacağımız açıklamayı sönümlendirmek için ve algı için
Haketmis küfrü ozamanKendi dedi kırmızı degil diye
Ben de açıklama yapılmasına karşıyım… ne zaman açıklama yapsak bize giriyor. Yeter kodumun hakemlerini görmüyorlar mı? Açıklama yapılacak bir durum mu var? Götümüzü yırtsak ne olacak? Zaten gördüklerini kendi yaptıklarını yapmamaya mı başlayacaklar?Açıklama falan yapmasınlar abi, sonra bu iş ortaklaştırılıyor. Fenerin yanına Galatasaray ı da sıkıştırıyorlar. Herkes görüyor neyin ne olduğunu boş boş açıklama yapmayın abi karşınızda muhatap yok. Çıkıp sahada hakemin alayının içinden geçeceksin başka yapacak bişey yok.
duranın dirsek attıgı pozisyonları fenerli oyuncular yıllardır yapıyor tadic cift dirsek bile atmıştı![]()
Bu hakemlerle son haftaya kadar bile sürer daha neler yapacaklar rakibe saçma kırmızılar fbye beleş penaltılarFb geçen seneki rezil futbolunun bile gerisine gitmiş şubatta çift haneyi görürüz.
aynen yani bu dirsek atmalara kırmızı verme beklemeyin sarı verildigine şükredin misal tadic olsa kart bile görmezdiTadic'in hiç yoksa 20 tane bileğe kavala basması atlandı 2 sezonda. Dokunulmazlıkları var.
Medyamız zayıf vs diyorsunuz ya;
Galatasaray'lı birileri youtube'da kanal açar yayın yapar, ben hiçbirini beğendiğinizi görmedim. Herkese aptal, cahil muamelesi çekiyorsunuz. Mesela Eski Açık. Haftanın 5 günü dolu dizgin Galatasaray yayını yapıyorlar, buraya gelip sabah akşam herifleri kötülüyorsunuz.
Sen daha GSC üyesi olarak olarak (en büyük taraftar forumu) hangi Galatasaray'lı Youtube kanalını destekliyorsun mesela? Ulan adama Fenerliler saldırır, Beşiktaşlılar saldırır, senden destek göreceğine sen de saldırıyorsun.