SL 25/26 H:2 | Göztepe 0-0 Fenerbahçe | MS | 16 Ağustos

Göztepe düser oyundan. Iki üc oyuncu simdiden kendini yere biraktilar

bu aşşağılık takım neden her maçımız sonra açıklama yapıyor biliyor musunuz, kendileri sürekli kollanan iğrenç şikeci bir takım olduğu için bizim yapacağımız açıklamayı sönümlendirmek için ve algı için
İşte bizimde her maçtan sonra açiklama yapıp ortamı germemiz lazım. Ama bizimkiler çiçek böcek kardeşlik

duranın dirsek attıgı pozisyonları fenerli oyuncular yıllardır yapıyor tadic cift dirsek bile atmıştı :asd:

Son 3 sezondur bundan daha kirli sezon şimdiye kadar olmamıştı diyorum ve bu sezon yine aynısı olacak.
Bu yasin kol ve özellikle şu onur özütoprak şerefsizi en kısa zamanda bizim maçı yönetip aleyhimize karar verirler.
Hep böyle oluyor ama bizim yönetim ne fenerasyona ne de mhk’ya karşı tepki vermiyor

Medyamız zayıf vs diyorsunuz ya;

Galatasaray'lı birileri youtube'da kanal açar yayın yapar, ben hiçbirini beğendiğinizi görmedim. Herkese aptal, cahil muamelesi çekiyorsunuz. Mesela Eski Açık. Haftanın 5 günü dolu dizgin Galatasaray yayını yapıyorlar, buraya gelip sabah akşam herifleri kötülüyorsunuz.

Sen daha GSC üyesi olarak olarak (en büyük taraftar forumu) hangi Galatasaray'lı Youtube kanalını destekliyorsun mesela? Ulan adamlara Fenerliler saldırır, Beşiktaşlılar saldırır, senden destek göreceğine sen de saldırıyorsun.

uçan kaçan fenerin ilk yarı isabetli şutu yok,sitede fenerin götünü yalayan izlemeden konusan kamillerde antuya kaçmışlar

Açıklama falan yapmasınlar abi, sonra bu iş ortaklaştırılıyor. Fenerin yanına Galatasaray ı da sıkıştırıyorlar. Herkes görüyor neyin ne olduğunu boş boş açıklama yapmayın abi karşınızda muhatap yok. Çıkıp sahada hakemin alayının içinden geçeceksin başka yapacak bişey yok.
Ben de açıklama yapılmasına karşıyım… ne zaman açıklama yapsak bize giriyor. Yeter kodumun hakemlerini görmüyorlar mı? Açıklama yapılacak bir durum mu var? Götümüzü yırtsak ne olacak? Zaten gördüklerini kendi yaptıklarını yapmamaya mı başlayacaklar?

Fenerin geçen seneki en büyük silahı Kosticin ortalarıydı bu arada, o olmayınca acayip ötesi kısır bir takım olmuşlar. Ligde kapanan takımalar karşı çoğu maçta zorlanacaklar.

Ben bunu gormemistim. Bu nasıl penaltı değil lan. O var hakemi yasatilmamali

Medyamız zayıf vs diyorsunuz ya;

Galatasaray'lı birileri youtube'da kanal açar yayın yapar, ben hiçbirini beğendiğinizi görmedim. Herkese aptal, cahil muamelesi çekiyorsunuz. Mesela Eski Açık. Haftanın 5 günü dolu dizgin Galatasaray yayını yapıyorlar, buraya gelip sabah akşam herifleri kötülüyorsunuz.

Sen daha GSC üyesi olarak olarak (en büyük taraftar forumu) hangi Galatasaray'lı Youtube kanalını destekliyorsun mesela? Ulan adama Fenerliler saldırır, Beşiktaşlılar saldırır, senden destek göreceğine sen de saldırıyorsun.

Maç sonu setenleri, saçları ve htalks gibi kanalları izlerler yine bu tipler.

duranı çıkarır birazdan, arda okan ya da stoper de kırmızı görür alırlar maçı

Geri
Üst Alt