- 31 Ağustos 2021
- 53.895
- 39.291
- 2.228
Gerci evet alanya tarafi serzenisteydi... Usul kural kaide ya da sabit tutum bu TFF den beklemek abes sayilir.Vallah o oyle degilmis, ilk haftadaki maclarda rakipleri tepki vermesine ragmen TFF yine erteledi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gerci evet alanya tarafi serzenisteydi... Usul kural kaide ya da sabit tutum bu TFF den beklemek abes sayilir.Vallah o oyle degilmis, ilk haftadaki maclarda rakipleri tepki vermesine ragmen TFF yine erteledi.
sadece malum uc takim ile gorusme yapmislar. Diger takimlari kafasina takan bir TFF yonetimi yok:Gerci evet alanya tarafi serzenisteydi... Usul kural kaide ya da sabit tutum bu TFF den beklemek abes sayilir.
Sezon ici onemli maclar ve avrupa maclarinda allahbilir neler gorecegiz.sadece malum uc takim ile gorusme yapmislar. Diger takimlari kafasina takan bir TFF yonetimi yok:
"Bu sezon ülkemizi UEFA Turnuvalarında temsil eden kulüplerimiz ile yapılan istişareler ve kulüplerimizin talepleri doğrultusunda, UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde oynanacak olan 3. Eleme Turu müsabakaları dikkate alınarak, Trendyol Süper Ligin 1. haftasında oynanacak olan Fenerbahçe - Corendon Alanyaspor, Kayserispor - Beşiktaş ve Fatih Karagümrük - RAMS Başakşehir FK maçları Federasyonumuz tarafından ileri bir tarihe ertelenmiştir. Erteleme müsabakalarının oynanacağı tarihler daha sonra ilan edilecektir. Bu vesileyle UEFA turnuvalarında ülkemizi temsil eden tüm kulüplerimize başarılar dileriz."
Fener erteleyeceksin diye mail atsin aninda karar cikar. Ha o maclar ne zaman oynanacak dersen onu da kendileri cozsun, artik hangi araya sokarlar maclari bilemem.Sezon ici onemli maclar ve avrupa maclarinda allahbilir neler gorecegiz.
Goztepe rize depten 3-0 la cikmis olmasi bir noktada bu mactaki gazini arttirabilir. Oyle bakinca da aslinda avantaj diyemem. Onlarinda ilk maci olsaydi ayni bakabilirdimBöyle bir deplasmanı ilk hafta oynamak avantaj bence oynayan adına.
Bu benim baya dikkatimi cekiyor nesry ozelinde. Hazirlik maclarinda da boyleydi nerdeyse goruntulerde
Feyenoord ciddi yanılttı bence ,7 isabetli şutları var 5 gol yani futbol şansıda yanında olmalı derler o hesapFeyenoord mu yanılttı yoksa biraz kıpırdanma var mı göreceğiz. Anlık/günlük gelişen gündemi genele yaymak için çok erken. Her sezon başı bununla beslenip hüsrana uğramaktan yorulmadılar.
geçen sene bi ara dzeko hastaneden acil servisten çıkmış mumya gibi geziyordu. kafada maske, bi kol alçılı, bi kol sargılı . djiku falan da öyleydi. napıyor bunlar antrenmanda birbirlerine mi zıplıyorlar acaba?Ne zaman fener maçı izlesem 3-4 oyuncunun eller sargılı ya da alçılı. Görende aikido yapıyorlar sanır. Kol kira kira devam ediyorlar
Puan kaybı olursa P. Enis Emcükler yapıcaz adınıHelal zurnoglu
Puan kaybı olursa P. Enis Emcükler yapıcaz adını
Tribünde yerini alacak misin Nedim beyHelal zurnoglu