SL 25/26 H:2 | Göztepe 0-0 Fenerbahçe | MS | 16 Ağustos

iki takımda oyunlarını oturtamadı ,fener hala risk alıp 3lü oynuyor ,göztepe ise gecen yıla göre daha atlet takım

ifb nin feyenord maçında tribünden küfür etmesi işine fena kinlendi gözgöz taraftarı bu maçı ifb ye yedirmezler.

Fenerin arka hattını çok diri gördüm özellikle oster ve archie ikilisi. buna feyenord mu sebebiyet verdi yoksa gerçekten iyiler mi yarın belli olur. Şu üzerlerindeki ağır kağnılığı bence bi fixlemişler gibi geldi bana bugun nasıl bir maç olucak çok merak ediyorum. Ciddiye alınacak durumdalar mı değiller mi ufak bir sinyal gelir.

Fenerin arka hattını çok diri gördüm özellikle öster ve archie ikilisi. buna feyenord mu sebebiyet verdi yoksa gerçekten iyiler mi yarın belli olur. Şu üzerlerindeki ağır kağnılığı bir bence fixlemişler gibi geldi bana bugun nasıl bir maç olucak çok merak ediyorum. Ciddiye alınacak durumdalar mı değiller mi ufak bir sinyal gelir.
onların ölcü macı hazırlık macındaki benfica ve lazio maclarıyda o maclarda da degısen birşey olmadıgın gecen seneye göre guc kazanman degil tam tersi aynı sevıyede kaldıkları cok acık
feyenoord zayıf haliyle bile bunları zorladı
aldıkları oyunculardan fark yaratacak oyuncu yok özellıkle ön tarafta oyuna akıl katacak tek 1 oyuncuları kalmadı
yani yine hakemlere çok iş düsecek

Geri
Üst Alt