Arif Çelik
Berlin Panteri
- 18 Temmuz 2014
- 47.239
- 25.807
- 2.808
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Amrabat'ın pozisyonunda topa dokunması bir şey değiştirmez ki. Ondan sonra adamın ayağına basması net penaltı.Amrabat önce topa dokunuyor
Yasin kolda dogru kart diyemem fenerin rakibine.2.yarıyı parça parça izledım kırmızı kartlar ve penaltı dogrumu sizce ?
Karşılaşma 0-0 bitti bu cümle her şeyi anlatıyor.Bu şekilde yazması bir çok konudan şikayet etmesinden daha anlamlı.Hiç bir şey yazmayarak çok şey ifade ediliyor aslında.Bu kafayı anlamıyorum anasını satayım biz bileğimizin hakkıyla yeniyoruz orda bile ortalık ayağa kalkıyor bunlara gelince süt liman
0 0 biten maç için 0 0 bitti yazarak ne anlatılmış olabilir abi alt metindeKarşılaşma 0-0 bitti bu cümle her şeyi anlatıyor.Bu şekilde yazması bir çok konudan şikayet etmesinden daha anlamlı.Hiç bir şey yazmayarak çok şey ifade ediliyor aslında.
dirseklere artık kırmızı verilmiyor arda,hatta sarı vermesıne bile şaşırdım ben son 3 senede tadic çift dirsek atıp kart görmedigi onlarca mac varAldiklari bir puan bile hakem sayesinde
Duran’a kirmizi vermemek büyük bir skandal