⚽ SL 25/26 H:20 | Galatasaray 4-0 Kayserispor | MS | 1 Şubat | beIN Sports 1

bu konu city maçına kadar kitlenmeli.

tüm pozitif enerjimizi o maça yöneltmeliyiz

yeni transferler en az 45 dakika oynamazsa valla olay cikaririz

Ugurcan
Sallai Lemina Apo Eren
Torreira Sara
Asprilla Yunus Lang
Osi

Herkes gazi

Barış cezalı
Sane sakat
Yunus problemli
Davinson gazi

ne olcak halimiz
sıkıntı

Top oynayın biraz, yeter.

Kayseri pis takım işi en baştan sıkı tutmak gerekiyor. Yalan yok bu maçtan korkuyorum.
BAY ve Sane yok iken Lang olmalıydı sonradan gelince kıymeti olmayacak bu da ciddi eksi.
Kaan'ı sağ beke koyup Sallai sağ açık Yunus sol açık olabilir. Asprilla ne durumda bilmiyoruz tabi.
Eren sol önde bir tercih olabilir ligin ilk yarısındaki Kayseri maçında orada oynayıp 2 gol atmıştı.
İlkay'ın sahaya dahi adım atmaması lazım.

Sallai-Davi-Apo-Jakobs
Yunus-Lemina-Toreira-Eren
Sara-Osimhen

ilkay - yunus anca 80den sonra girip amatör eğlendirir yeni transferler oynamalı

Ilkay, Kaan ve Icardi….bu temposuz oyunculara artik yer yok takimda..oynatma sunlari artik.

1769677146816.webp

Maçın hakemi Adnan Deniz Kayatepe

Ugurcan
Sallai Lemina Abdulkerim Kazimcan
Torreira Ilkay
Yunus Sara Lang
Osimhen

Sanchez,Sane ve jacops’u dinlendirmek lazim

Baris zaten cezali o da nefes almis olur

yarım sıfır olsun bizim olsun
yeni transferler en az 45 dakika oynasın

başka beklentim yok

Uğurcan
Sallai Davinson Apo Kazım
Torreira Sara
Sane Yunus Lang
Osimhen

Barış cezalı. Apo, Lemina, Kazım sınırda. Kazım kart görüp cezayı sıfırlamalı. Apo ve Lemina aynı anda cezalı olmamalı yedek stoper yok. Bunlar stoper niye almıyor ayrıca. En önemli ihtiyaç forwet, stoper, sağ bek. Bunlar kanat alıp duruyor

Hoca gidip Günay, Kutucu, Yusuf, Kaan, İcardi ile rotasyon fantezisine girerse bu maç ahlar vahlarla geçer.

Sakat-cezalılar dışında tek rotasyon Apokerim olmalı. Adam her maç oynadı neredeyse. City maçında da moral motivasyon da gitti. Bir maç daha kötü oynarsa artık hep hedefte olur.

Geri
Üst Alt