⚽ SL 25/26 H:20 | Galatasaray 4-0 Kayserispor | MS | 1 Şubat | beIN Sports 1

Her maç final buna göre oynamayan oyuncuyu oynatma hoca

Hem Lang hem Asprilla 11 oynar umarım
Barış zaten cezalı ki cezalı olmasa bile bence Lang ve Asprilla oynamalı. Yunus da Barış da formsuz.

Geçen senede aynı sorunu yaşadık, ikisi de çok üst düzey tüm maçlarda oynadı. En çok ihtiyacımız olduğunda Yunus sakatlandı, Barış da yorgun. Bu senede benzer bir senaryo yaşadık. Devamı gelmemesi adına alternatifleri varken dinlenmeliler ve Juve maçlarına herkes zinde bir şekilde çıkmalı.

Ugurcan
Sallai Sanchez Abdulkerim Eren
Ilkay Torreira
Asprilla Sara Lang
Osi

Bu sanenin 4-5 hafta sakatlık muhabbeti ne lan

IMG_0287.gif

Ugurcan
Sallai Sanchez Abdulkerim Eren
Ilkay Torreira
Asprilla Sara Lang
Osi
Orta sahadaki bu diziliş bizde olmuyor. Sara 8 numarada olmalı. İlkay da illa oynayacaksa 10 numarada oynamalı. Geçen maç bunu artık nihayet görmüştür diye umut ediyorum.
Torreira'da oyun kurma veya dribling becerisi yok. İlkay da malesef çok kötü ve temposuz. Aldığı topu aynen geri veren bir görünümde. Topu alıp döneyin asla demiyor. Sıfır risk ile oynuyor.
Bu diziliş ile Karagümrük bile neredeyse yenecekti bizi. Sara'yı 8e çekince top yapmaya başladık. Israrla devam edecekse de alsın hayrını görsün.

Orta sahadaki bu diziliş bizde olmuyor. Sara 8 numarada olmalı. İlkay da illa oynayacaksa 10 numarada oynamalı. Geçen maç bunu artık nihayet görmüştür diye umut ediyorum.
Torreira'da oyun kurma veya dribling becerisi yok. İlkay da malesef çok kötü ve temposuz. Aldığı topu aynen geri veren bir görünümde. Topu alıp döneyin asla demiyor. Sıfır risk ile oynuyor.
Bu diziliş ile Karagümrük bile neredeyse yenecekti bizi. Sara'yı 8e çekince top yapmaya başladık. Israrla devam edecekse de alsın hayrını görsün.
Katiliyorum ama takimda 10 numara yok maalesef

Ilkay da olabilir orda ama Yunus kesinlikle olmasin

10 numarada en kötü oynayan kisi Yunus, gerekirse Sallai falan oynasin orda ama Yunus oynamasin

Oynat hoca yeni adamları hazır değiller bahanesi bir bizim kulüp için mi geçerli

Sağ kanat Barış sol kanat Lang başlar

Sane :(

Torreira, City maçında az süre aldı açıkçası Lemina'yı dinlendireceğini düşünüyorum sakatlık riskini arttırmamak adına oynamaz. Barış cezalı, Sane sakat günün sonunda hocamıza göre Aspirin + Lang yapmaz çünkü ilk 11'e yeni 2 oyuncu ekleme gibi huyları yok muhtemelen Aspirin hamle oyuncusu olur. Tamamiyle şu kadroyu bekliyorum.

Uğurcan
Kaan - Sanchez - Abdülkerim - Eren
Torreira - Sara
Sallai - Yunus - Lang
Osimhen​

Lang asprilla en az 45er dakika sure almali

Kazimcan ilk11 baslayip jakobs dinlenmeli

direk 11 başlamalı lang aspirin

Alttakiler kazandığı için aşırı çetin 1 hale geldi maç

puan kaybı büyük iht

3-0 kazanırız

Osimhen Lang ve Sara atar golleri

Ama ne yalan söyleyeyim keşke sene sonuna kadar tüm maçları 85-95 arası attığımız gollerle 1-0 veya 2-1 falan kazansak. Çok keyif alırım o heyecandan, aksiyondan.

Bu takımın sakatlığından falan çok sıkıldım ya. Yeni transfer getirir 1 ay oynatamaz. 3 oyuncusu iyileşse başka 3 tanesi sakatlanır asla tam kadro olamaz. Bıktırdılar cidden.

Geri
Üst Alt