Mert Kamacı
Büyük Kaptan
- 16 Haziran 2009
- 28.365
- 12.685
- 2.868
Son maçta sakatlandı o zamanHay sokayım
Hani hiçbir şey yok denilen pozisyonda
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Son maçta sakatlandı o zamanHay sokayım
sakatlanmasa zaten 2 maç daha oynatıp öyle vereceklerdi mertim. İşte biz bu kadar aciz durumdayız tebrikler yönetim.Son maçta sakatlandı o zaman
Hani hiçbir şey yok denilen pozisyonda
Yeter skender abi kurban olayım. Bizi bitirdin ya.valla fb puan kaybetmişken yine gidip evde saçma sapan puan kaybı olursa taraftar direkt stadı yakmalı istifa sesleri falan da bir işe yaramaz
naptım yavYeter skender abi kurban olayım. Bizi bitirdin ya.
Şu maç ile ilgili -se -sa'lı şekilde kötü çağrışım bile yapmayalım. Çok önemli. Sonra yönetimin içinden geçeceğiz merak etme. Şu maçı almak lazım ama.naptım yav
yine hoca kaçtı tepkiden anlaşılan onu katmadığına göreŞu maç ile ilgili -se -sa'lı şekilde kötü çağrışım bile yapmayalım. Çok önemli. Sonra yönetimin içinden geçeceğiz merak etme. Şu maçı almak lazım ama.
Tamam onun da içinden geçeceğiz.yine hoca kaçtı tepkiden anlaşılan onu katmadığına göre

Bak onu da kattım işin içine. Demek ki sadece unutmuşum. Bir amacım yokmuş yani.Tamam onun da içinden geçeceğiz.
![]()

makara yapıyorum zaten ya hocaya harcayacak enerjim yok artık saldım direktBak onu da kattım işin içine. Demek ki sadece unutmuşum. Bir amacım yokmuş yani.
![]()
Bu maç İcardi Osi çift forvet çıkarız